Netiaskitchen
Fanka BB :)
Już zapomniałam teraz takich cudów to niestety nie mogę zresztą już nie mam, poszly w dobre ręceZe lubisz leki to my tu już wiemy ale chyba i tak relanium wygrywa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już zapomniałam teraz takich cudów to niestety nie mogę zresztą już nie mam, poszly w dobre ręceZe lubisz leki to my tu już wiemy ale chyba i tak relanium wygrywa
To są trudne tematy ludzie którzy maja dzieci tez nie rozumieją jakie maja szczescie. Macierzyństwo to nie bajka i się wydaje, ze jak ktoś nie ma dzieci to nie chce syfu w domu itp. Znam trochę osób które maja dzieci i zazdroszczą tym co nie maja, bo się im wydaje, ze Ci to maja sielankę. Tak samo jak nam, ze tamci tacy szczęśliwi.Ja zawsze odpowiadam jak ktoś się pyta dlaczego mam tylko jednego syna - ze robię wszystko co na świecie dostępne żeby dać rodzeństwo mojemu synowi ale ze istnieje jeszcze na świecie niepłodność wtórna i zamykam innym usta ! Nie wstydzę się tego co robię a wręcz jestem dymna ze kiedyś z duma powiem że robiłam wszystko żeby spełnić marzenia !!!!
Jak to mowia glodny glodnego nie zrozumieTo są trudne tematy ludzie którzy maja dzieci tez nie rozumieją jakie maja szczescie. Macierzyństwo to nie bajka i się wydaje, ze jak ktoś nie ma dzieci to nie chce syfu w domu itp. Znam trochę osób które maja dzieci i zazdroszczą tym co nie maja, bo się im wydaje, ze Ci to maja sielankę. Tak samo jak nam, ze tamci tacy szczęśliwi.
Wszystko co naturalne czyli miód, cytryna i maliny. Ze specyfików aptecznych jest coś takiego jak *spam* są krople i tabletki do ssania i to można na 100%. Jakby ci gorączka nie spadała to możesz spokojnie paracetamol połknąć. Jeszcze tantum verde można w ciąży na gardłoZaraz Ci prześlę
Nie ja nie mam po co na tą chwilę,dopiero jak wyniki badań będą to pójdę czyli pod koniec sierpnia
A jak na razie do piątku muszę przetrwać do bety I jak będzie dobrze to zadzwonię do lekarza i ustalimy co dalej
A ty się nic nie martw będzie dobrze
Dziewczyny proszę o pomoc jakie leki na przeziębienie mogę brać na początku ciąży ?mam zapalenie gardła ,katar ,kaszel i podwyższoną temperaturę
Microblaiding, napisz mi w jakim mieście i polecę Ci kogoś dobrego@Camilleka jak nazywa się ten makijaż permanentny na brwi żeby wyglądały naturalnie???
Syty głodnegoAle czaje o co chodziJak to mowia glodny glodnego nie zrozumie
Jaki spam ??? Ten specyfik to p r e n a l e n . Bez sensu ze to cenzurują ???Wszystko co naturalne czyli miód, cytryna i maliny. Ze specyfików aptecznych jest coś takiego jak *spam* są krople i tabletki do ssania i to można na 100%. Jakby ci gorączka nie spadała to możesz spokojnie paracetamol połknąć. Jeszcze tantum verde można w ciąży na gardło ❤❤
kochana cikulinkaJak to mowia glodny glodnego nie zrozumie
Też chcę.Microblaiding, napisz mi w jakim mieście i polecę Ci kogoś dobrego
Ja tez chce bo mam bliznę na brwi to może da się ogarnąć :-)Microblaiding, napisz mi w jakim mieście i polecę Ci kogoś dobrego