reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

cześć Kochane!

tak sobie przypomniałam, że dr mówiła mi, że jak już jest potwierdzona ciąża to przestać brać koenzym q10!!! nie mogę znaleźć która z Was brała, ale piszę tak w ramach informacji.

gratulacje dla wszystkich z wysokimi betkami:-)
darii współczuję, że spontan się nie udał:-(
martka przykro mi!:-( trzymaj się cieplutko

reklama
Anikka witaj :-) nie jest ważne ile było pęcherzyków,bo często jest dużo pęcherzyków, a mało zarodków, więc nie przejmuj się :tak: już w poniedziałek będziesz mieć maluszki w brzuszku :-) trzymam kciuki aby zostały z Tobą na 9 miesięcy &&&&&

Kochane jesteście, dziękuję ! Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze ! bo jak ma być ;) jutro jeszcze mam się zdzwonić z lekarzem jak tam moje maleństwa się " rozwijają " i się umówimy na transfer. :tak: dzięki jeszcze raz ;)

Cześć dziewczyny, wpadam na chwilkę, bo ostatnio musiałam zabrać się intensywnie do pracy, niestety przy moim charakterze pracy od tego, ile pracuję ściśle zależy potem stan konta, a on zaczęło po kilku tygodniach leżenia i nic nie robienia wyglądać nieciekawie...

Serdecznie gratuluję wszystkim, którym się udało, Gotadora, Sony, Oskaa, Agapl, Domat - aż łza mi się w oku zakręciła, że się udało!
Wanda, Martka - bardzo mi przykro, nie wiem, co powiedzieć... :( KRIO MUSI SIĘ UDAĆ!!!

Pingwinek, chciałam Ci podziękować za udaną randkę :-)
Bardzo fajna z Ciebie babka. A z kolejną randką oczywiście polecam się na przyszłość :-D
Lawendowy_sen - ja też Ci dziękuję, Ty też jesteś naprawdę super dziewczyną, jak tylko będziesz znów w Warszawie, koniecznie daj znać! :-)

ANIKKA witaj..jest dobrze liczy sie jakosc.dziewczyna lezaca obok mnie miala ich 40 z czego ponad polowa byla niedojzala :'( u mnie bylo tak ze ja bardzo szybko zareagowalam na minimalna dawke lelow i szybko mialam punkce bo szybko byly dojzale a ja przestymulowana,pobrali mi 20, 10 sie zaplodnilo,po dobie dwa odpadly a reszta poszla do adopcji. GOSIA idzemy rowno :p

martka - tak mi przykro:-( Wiem, że to kiepska pociecha ale skoro udało Ci się zajsc w ciąże to dobry prognostyk, widocznie dzidziuś był chory i nie rozwijał się dalej. Teraz na pewno się UDA!
Ja jestem przykladem udanego Crio (17 tc) aż po sześciu latach mrożenia zarodków i w wieku nie pierwszej młodości jakoś organizm zaskoczył. Lek w Novum mówiła mi, ze jesli udało się już kiedyś zajsc w ciąże to szanse rosną. Crio udało się za pierwszym transferem a drugim podejsciem (w pierwszym nie pekł mi pęchcerzyk więc po @ podchodziłam na cyklu sztucznym- bez owulacji). Tule Cie mocno i już zaciskam kciuki za udane CRIO.

reklama
Anikka witaj!:-)
Wanda bradzo bardzo mi przykro wiem co czujesz i trzymaj sie:-) kiedy podchodzisz do crio? moze bedziemy razem podchodzic to bedzie raźniej:-)

Do góry