reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej Laseczki.
Chciałam życzyć Wam miłego dzionka.

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_4014683.jpg

reklama
czesc dziewczyny, jestem tu nowa, widze ze macie dużą wiedze i wiele za soba, na pewno pomozecie. wczoraj mialam punkcje, pobrano mi 12 jajeczek z czego sie dowiedzialam 8 nadawalo sie do zaplodnienia a 4 sie zaplodnily, to duzo? malo?

Hej dziewczyny!!! KINGA masz super wynik..ominie Cie ta wstretna hiperka
i lepiej bedziesz czula sie po punkcji. ja mialam.20 i tak mnie positkowali ze ledwo chodzilam...hiperka mnie nie oszczedzila..laska obok mnie mialala 42 i odrazu transfer odwolany...GOSIA ja tez tak jak Ty mam.lekkie skurcze podobne do okresowych..nasilaja sie na wieczor.wczoraj bylam na wizycie w zwiazku z moja hiperka i lekarz kazal brac nospe na skurcze..do lazienki tez ide w nocy ale to chyba spowodowane lekami..biore luteine pod jezyk i Lutinus dopochwowo rano i wieczorem.bardzo to drogie bo jedno opakowanie kosztuje 230zl ale podobno swietny lek. Dzis 5doba po.punkcji..

Ja biore 3x2 luteina dopochwowo, 3x1 duphaston, 0,5 medrol. Mi chyba też hiperka nie grozi bo miałam tylko 9 jajeczek. U mnie tez te skurcze nasilaja sie wieczorkiem

Hej dziewczyny. Ja za to ledwo zyje. Leze i sie nie ruszam. Brzuch duzy i boli. Jem nospe i mam nadzieje ze minie. Mam zredukowane leki do minimum. W sumie tylko luteina 3x1. Czekam az hormony spadna. Masakra. Czuje sie jakbym miala caly dzien i cala noc okres... Ale taki bolacy na maksa...

lecze sie w Medarcie w Poznaniu. w poniedzałek mam transfer. czytam forum i dziewczyny miały po 20, 30 pęcherzyków więc się wystraszyłam.

reklama
Do góry