reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miłego dnia Wszystkim :-)

przesyłam koniczynkę czterolistną wszystkim na szczęście :-) żeby się spełniły wasze marzenia o maluszkach KONICZYNKA.jpg

Ps. Ja śmigam do fryzjera, bo po punkcji/transferze już raczej nie będę robić kolorku jak na razie.

Ostatnia edycja:
a czy komuś, na tym forum, udało się Crio?dajcie jakąś nadzieję!
Mój organizm juz zaczął sie "oczyszczać".Tak widać miało być.....
Mnie się udało crio za pierwszym razem!!!! wiem,ze tobie też się uda kochana! Najważniejsze to mocno wierzyć w swojego maluszka!!

Agapl...jak się czujesz mamusia ;)?

Miliaa, dziekuje ,czuje sie dobrze. Wczoraj wieczorem bolalo mnie w krzyzu ale dzis przeszlo. Poza tym bobaski grzeczne. Mam nadzieje,ze nadal mocno sie wgryzaja.Czasem cos zaszczypie,czy pociagne. W poneidzialek robie kolejan bete i znowu bedzie stresik ;-)

Hej dziewczyny!!! KINGA masz super wynik..ominie Cie ta wstretna hiperka
i lepiej bedziesz czula sie po punkcji. ja mialam.20 i tak mnie positkowali ze ledwo chodzilam...hiperka mnie nie oszczedzila..laska obok mnie mialala 42 i odrazu transfer odwolany...GOSIA ja tez tak jak Ty mam.lekkie skurcze podobne do okresowych..nasilaja sie na wieczor.wczoraj bylam na wizycie w zwiazku z moja hiperka i lekarz kazal brac nospe na skurcze..do lazienki tez ide w nocy ale to chyba spowodowane lekami..biore luteine pod jezyk i Lutinus dopochwowo rano i wieczorem.bardzo to drogie bo jedno opakowanie kosztuje 230zl ale podobno swietny lek. Dzis 5doba po.punkcji..

Romka - u mnie nie ma opcji hiperki. Bo mam bardzo niskie AMH i nie da się mnie po prostu przestymulować. Nawet gdyby chcieli to nici z tego. Co najwyżej tylko mogę się kiepsko czuć.

reklama
Agapl czuje się dobrze :-) troszkę czuje ciągnięcia, kłucia, szczególnie wieczorem ... i co rano, bo budzę się a potem znów zasypiam mam nieziemskie sny :-D

Do góry