reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oj kochana, przykro się czyta Twoje słowa🙁 Ale podejrzewam, ze u większości z nas w domach działy się czasem dantejskie sceny🙁. Ja też nie jestem wyjątkiem, a że ja nerwowa a mój jeszcze bardziej, to sobie wyobraź co u nas w domu jeszcze nie fruwało 😜. Przytulam mocno ❤.
O wilku mowa, mój właśnie się drze z dworu że mam mu coś pomóc, bo on REMONTY robi i wszyscy ze wsi muszą mu asystować 🤦🤦🤦.
Mamy dziś za sobą 10godz jazdy ale koniecznie dziś trzeba nałożyć jakiś klej na ścianę 🤦🤦🤦.
Ok, idę, mam jeszcze że 20 stron do nadrobienia 😱
Pewnie, że wszyscy się kłócą i mają lepsze i gorsze momenty... Ale te gorsze nie mogą stać się normalnością... U nas się stały. I jak w takiej atmosferze ma się narodzić nowe życie? Już kilka razy powiedziałam mojemu M., że dziecko nie na darmo jest nazywane owocem miłości... Dlaczego miałoby chcieć być z nami? Sama też się zastanawiam czy mam prawo za wszelką cenę chcieć tego dziecka....

reklama
Eh... Myślę, że prędzej czy później każda z nas mogłaby zrobić dokładnie taki sam wpis...
Ale trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki... Niech Ci się uda... Ja jeszcze nie postanowiłam co zrobię...
Trzymam kciuki żebyś sobie to wszystko poukładała po swojemu.

Omg to do tego 2 chyba ręce mi utną jak tak długo będą kciuki za ciśnięte 🤪🤣🤣🤣 na pewno nie oszukańce skoro wychodzi. Pamiętaj może wyjść fałszywie ujemny wynik ale nigdy fałszywie dodatni ❤️ chociaż Co ja się tam znam jak jeszcze u mnie nigdy test nie pokazał 2 kresek 😔

😁 To umówmy się że teraz możesz puścić a 2 będziesz trzymała wszystkie 20 Oki 😁
Mam nadzieję że to nie fałszywe kreseczki, niedługo się dowiemy 😘 Ja Tobie również życzę z całego serca żebyś już niedługo też zobaczyla dwie kreseczki kochana ❤️❤️❤️

Pewnie, że wszyscy się kłócą i mają lepsze i gorsze momenty... Ale te gorsze nie mogą stać się normalnością... U nas się stały. I jak w takiej atmosferze ma się narodzić nowe życie? Już kilka razy powiedziałam mojemu M., że dziecko nie na darmo jest nazywane owocem miłości... Dlaczego miałoby chcieć być z nami? Sama też się zastanawiam czy mam prawo za wszelką cenę chcieć tego dziecka....
Tak bardzo bliska jest mi Twoja sytuacja...
Choć trochę inna. U nas jeszcze równowaga... Wiem, że Mąż mnie kocha, dużo mi wybacza... Ale też nie potrafi się tak poświęcić, jak ja. Tylko, czy mam prawo tego wymagać? Czy to nie egoizm?

Gosiu, może jakaś terapia? Może jest co ratować?
Czasem wydaje mi się, że zbyt bardzo zatracamy się w tej walce i zbyt wiele poświęcamy, tracimy 😑
Wierzę, że u Ciebie, u Was jest jeszcze nadzieja na więcej tych dobrych momentów 💓✊

Tak bardzo bliska jest mi Twoja sytuacja...
Choć trochę inna. U nas jeszcze równowaga... Wiem, że Mąż mnie kocha, dużo mi wybacza... Ale też nie potrafi się tak poświęcić, jak ja. Tylko, czy mam prawo tego wymagać? Czy to nie egoizm?

Gosiu, może jakaś terapia? Może jest co ratować?
Czasem wydaje mi się, że zbyt bardzo zatracamy się w tej walce i zbyt wiele poświęcamy, tracimy 😑
Wierzę, że u Ciebie, u Was jest jeszcze nadzieja na więcej tych dobrych momentów 💓✊
Dziękuję Ci za dobre słowa... Niestety mój mąż nie chce słyszeć o żadnych terapiach, on uważa że wszystko jest ok, a ja się czepiam bez powodu... Nie można chcieć za tą drugą osobę... Ale jeszcze się nie poddałam... Walczę.. Wszystkimi dostępnymi środkami... 💪

Ja już mam info z Novum- tylko dwie dojrzałe komórki z 4 :( zapłodniła się jedna. Także trochę lipa 😭 Z tych dwóch niedojrzałych, jedna jeszcze trochę dojrzała wiec spróbują ja dziś zapłodnić ale zobaczymy co z tego będzie. Ogólnie to stymulacja wyszła gorzej niż w Parens :(
Takie nadzieje pokładaliśmy w tym Novum a od początku uważam, ze schrzanili ta stymulke dając mi znowu kopiaste dawki leków i robiąc za wcześnie punkcję. Kolejny raz mam polowe niedojrzałych komórek 😭😭😭 Jeśli będzie co transferować to transfer w czwartek...opadłam z sił 😢
Przykro mi kochana ! Wiem jak to jest przeszłam 6. - stymulacji i za 5 mam ochotę jak już wiem jak wyglądała ostatnia- mam ochotę rozwalić pewna klinikę!!!! W ostatnie stymulacje zaczęłam jeszcze przed wystąpieniem miesiaczki a to było jak miałam 40 lat!!!! Pierwsza 33 lata i lipa!!! Z tej ostatniej 3 blastki - nigdy wcześniej się to nie zdażyło! Wiem jakie czujesz rozgoryczenie Kochna!!!!

reklama
No to czekamy na jakieś zdjęcia jak już bd miała 😍
Ja też miałam w piątek sesje,
Ja z kolei stwierdziłam, że napewno nie zrobię sesji brzuszkowej bo szkoda mi poprostu kasy, ale dziewczyna poszukiwała modelki na darmową sesje ciążową, wysłałam swoje zdjęcie noi mnie wybrała 🙈
To wiesz ze my już nie odpuścimy, jak nam fotek nie pokażesz 😛😜😜😜😘

Do góry