reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja już mam info z Novum- tylko dwie dojrzałe komórki z 4 :( zapłodniła się jedna. Także trochę lipa 😭 Z tych dwóch niedojrzałych, jedna jeszcze trochę dojrzała wiec spróbują ja dziś zapłodnić ale zobaczymy co z tego będzie. Ogólnie to stymulacja wyszła gorzej niż w Parens :(
Takie nadzieje pokładaliśmy w tym Novum a od początku uważam, ze schrzanili ta stymulke dając mi znowu kopiaste dawki leków i robiąc za wcześnie punkcję. Kolejny raz mam polowe niedojrzałych komórek 😭😭😭 Jeśli będzie co transferować to transfer w czwartek...opadłam z sił 😢

Strasznie mi przykro kochana 😥

reklama
Ja już mam info z Novum- tylko dwie dojrzałe komórki z 4 :( zapłodniła się jedna. Także trochę lipa 😭 Z tych dwóch niedojrzałych, jedna jeszcze trochę dojrzała wiec spróbują ja dziś zapłodnić ale zobaczymy co z tego będzie. Ogólnie to stymulacja wyszła gorzej niż w Parens :(
Takie nadzieje pokładaliśmy w tym Novum a od początku uważam, ze schrzanili ta stymulke dając mi znowu kopiaste dawki leków i robiąc za wcześnie punkcję. Kolejny raz mam polowe niedojrzałych komórek 😭😭😭 Jeśli będzie co transferować to transfer w czwartek...opadłam z sił 😢
Nie wiem co powiedzieć, bo sama mam jeden zarodek i sram w gacie. Też chce myśleć, że jeszcze nic straconego. Kiedy maja cos informować? Świeży transfer?

Mój mąż zarabia na in vitro. Ja zarabiam żeby dołożyć .... ale nie żałujemy ani złotówki. Nie pamietam kiedy kupiliśmy sobie coś do ubrania, wyjazdy? Tylko w promieni 150 km... i do kliniki. Wieczne pustki na koncie i przeliczanie wszystkiego na procedury, transfery i badania 🥺 dziś nasza druga rocznica i się umówiliśmy ze nie kupujemy prezentów bo zaraz za chwile transfer i trzeba mieć pieniądze ...
Ja czuje wsparcie męża ale to jest inny rodzaj wsparcia niż to które dostaje tutaj ❤❤ Wiem ze kobieta zrozumie bardziej, ze czuje podobnie. Tak naprawdę to wspólnie przechodzimy przez każdy etap❤❤ ja już nie znam dnia bez forum !!😉
Ja też się uzależniłam od forum... Muszę chociaż przeskanowac wszytskie wpisy, nawt jak mnie mam czasu żeby wszystkie przeczytać... :)
U nas akurat nie jest źle z kasą... Byłoby nas stać również na urlop, oprócz in vitro... My nie jeździmy, bo mojemu mężowi szkoda kasy (którą ja zarabiam 😂 ). Nie chcę przez to powiedzieć, że on nic nie zarabia i nie dokłada się do domowego budżetu

No mówię Wam, często się czułam przez to taka niepotrzebna i beznadziejna...
Nawet myślałam o tym że skoro nie mogę dać mu dziecka to poprostu go zostawię żeby sobie zrobił komuś innemu dziecko i był szczęśliwy skoro ja jestem taka beznadziejna...