pauli890
Fanka BB :)
Dalej nie masz wyników?Powodzenia kochana. Daj znac jak poszło ja dalej czekam na te wyniki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dalej nie masz wyników?Powodzenia kochana. Daj znac jak poszło ja dalej czekam na te wyniki
Cześć dziewczyny. Odebrałam wynik bety <0.2 robionej w 10dpt
Nie ma dzwonilam tam 3 razy. Nikt nie odbierasiedze i wyje z nerwówDalej nie masz wyników?
in vitro z KD jest troszkę droższe niż standardowa procedura. No, ale za leki nie płacisz? Ty do stymulacji nie podchodzisz to moim zdaniem powinno wychodzic w miare podobnie. W sensie tak sobie myśle, ze spodziewałam się ogromnych kosztów za KD no ale ja mogę sobie wystymulowac 15 komórek w jednej procedurze a Ty kupujesz określona ilość. Dajmy na to kupujesz 6 to ja po jednej procedurze mam 15 jak twoje dwie procedury - ale koszty ponoszę za jedną. Jak zwykle wszystko ukryte:-) taka mała dywagacjaKD kosztuje więcej niż in vitro z własnymi... W różnych klinikach jest od 15 tys. do 21 tys., często dochodzą procedury dodatkowe, oczywiście badania wymagane ustawą dla Was. I tylko pierwszy transfer jest w cenie, chociaż nie zawsze... Ja jestem po czterech transferach z KD, żaden się nie udał. Na te procedury z KD wydaliśmy 42 tys. (z wizytami i badaniami po transferach)...
Tak, miałam 2.
Policzyłam wszystkie bety tzn. przyrosty i one zwalniaja:
20.07 62
22.07 183
24.07 400
27.07 747
Ciekawa jestem czy jest jeszcze szansa na ciążę...
Owszem płacisz za leki stymulujące dawczyni. A potem osobno za swoje leki które przygotują endometrium. I właśnie ilość tych komórek... Ponad 20tys i 3 komórki... Takie to jest sprawiedliwe ale jak ktoś NIE MA wcale swoich jak ja to nie ma wyjścia...in vitro z KD jest troszkę droższe niż standardowa procedura. No, ale za leki nie płacisz? Ty do stymulacji nie podchodzisz to moim zdaniem powinno wychodzic w miare podobnie. W sensie tak sobie myśle, ze spodziewałam się ogromnych kosztów za KD no ale ja mogę sobie wystymulowac 15 komórek w jednej procedurze a Ty kupujesz określona ilość. Dajmy na to kupujesz 6 to ja po jednej procedurze mam 15 jak twoje dwie procedury - ale koszty ponoszę za jedną. Jak zwykle wszystko ukryte:-) taka mała dywagacja
Cześć dziewczyny. Odebrałam wynik bety QUOTE][emoji3590]Trzymaj się!
I potem wielkie rozczarowanie, miałam tak dwa razyChyba większość z nas myślała że transfer to już tylko formalność i nie może się nie udać ...
To zawsze są świeże czy mrożone się dostaje?!Owszem płacisz za leki stymulujące dawczyni. A potem osobno za swoje leki które przygotują endometrium. I właśnie ilość tych komórek... Ponad 20tys i 3 komórki... Takie to jest sprawiedliwe ale jak ktoś NIE MA wcale swoich jak ja to nie ma wyjścia...