reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiecie co chyba mnie strea zaczyna lapac po tej calej przerwie.... Fredzia i bazylka chyba wlacza mi sie wasza faza znaczy nie moglam sie doczekac a teraz ze to juz niedlugo ...... A ja bym sie gdzies zaszyla..... Schowala w czwartek chyba dowiem sie kiedy transfer.... Obstawiam ze moze wponiedzialek 4.08. Wiecie co 4listopada w zeszlym roku mialam pierwszy transfer. Zakonczony biochemiczna .... Wlasnie sobie uswiadomilam ze teraz w tym okresie bym rodzila....ciezkie to wszystko........boje sie chyba porazki poprostu

No ale chodzi mi o to jedno zasadnicze pytanie czy mieszkacie stricte w tych miejscowosciach czy gdzies obok - chce to dla siebie wiedziec ;) takze spokojnie bo poprostu moze jestem w ciul gluptak i tak sobie place za te procedura a fajnie by bylo miec chcociaz jedno dofinansowanie ;)
No to tak jak pisałam, ja korzystałam z dofinansowania dla powiatu pabianickiego, mieszkam w Pabianicach i musiałam udowodnić to ze mieszkam w powiecie pabianickim przez Przedstawienie zaswiadczenia o rozliczaniu PITa w urzędzie skarbowym w Pabianicach (wystarczyło przyniesienie UPO- tego potwierdzenia rozliczenia się przez internet).

reklama
Do góry