5 tys do proceduryA ile wynosi dofinansowanie?
reklama
W Poznaniu też tak jest.5 tys do procedury
bazylia128
Fanka BB :)
Ja z rok temu przez miesiac ogladalam co wieczor NOCE I DNIE !!!!! I tez mnie to smieszylo, dziwilo i fajnie bylo popatrzec jak oni tak prosto sobie zyli i celebrowali np kazdy posilek i takie zwykle sielskie zycie...Serio Miodowe Lata ? No ale każdy ogląda to co lubi
Ja mam swoich pare filmów, które oglądam w kółko ale za serialami toooo jakoś nie przepadam. Drażni mnie, że trzeba na coś czekać
Ruda08
Mnie drażnią te śmiechy w tle .... jakbym ja kurna nie wiedziała kiedy się śmiaćMnie zaczal wciagac jak zobaczylam pewna ciaglosc wydarzen - bo oni "ewoluuja" i nie moglam sie doczekac jak sie ich losy potocza. A np teorie wielkiego pdorywu juz nie za bardzo lubie... Wole jak pozanlem wasza matke
A Ty Poznań? Gdzie? Na Polnej?W Poznaniu też tak jest.
bazylia128
No ale chodzi mi o to jedno zasadnicze pytanie czy mieszkacie stricte w tych miejscowosciach czy gdzies obok - chce to dla siebie wiedziec takze spokojnie bo poprostu moze jestem w ciul gluptak i tak sobie place za te procedura a fajnie by bylo miec chcociaz jedno dofinansowanieW Poznaniu też tak jest.
Ruda08
Jakoś inny serial mi nie podszedł .. dziwna jestem po prostu mam fazy na oglądanie jak i czytanie. Aktualnie jestem w fazie - nie robienia niczegoNo to masz tak samo jak ja - ja naprawde musialam sobie sama dopsiac swoje zaknoczenie w miedzy czasie ogladalam uwiezione i tam glowna role gra jedna z telefonistek - jak ja ja polubilam w uwiezionych - tez super serial
bazylia128
No mnie tez na poczatku a teraz tego nie slyszeMnie drażnią te śmiechy w tle .... jakbym ja kurna nie wiedziała kiedy się śmiać
reklama
Ruda08
Ooooooo !!! CześćWitajcie kochane dziewczyny,co u was słychać?Której się udało?Troszkę czasu mnie nie było,mam za dużo zaległości,muszę nadrobić hihi
Ty lepiej moja droga pisz co się u Ciebie dzieje Działacie ?
Ja jestem w 37 tc z babeczką więc u mnie flaki z olejem
Podziel się: