reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Serio Miodowe Lata ? 😂😂😂 No ale każdy ogląda to co lubi 🤪
Ja mam swoich pare filmów, które oglądam w kółko ale za serialami toooo jakoś nie przepadam. Drażni mnie, że trzeba na coś czekać 😁
Ja z rok temu przez miesiac ogladalam co wieczor NOCE I DNIE !!!!! I tez mnie to smieszylo, dziwilo i fajnie bylo popatrzec jak oni tak prosto sobie zyli i celebrowali np kazdy posilek i takie zwykle sielskie zycie...

W Poznaniu też tak jest.
No ale chodzi mi o to jedno zasadnicze pytanie czy mieszkacie stricte w tych miejscowosciach czy gdzies obok - chce to dla siebie wiedziec ;) takze spokojnie bo poprostu moze jestem w ciul gluptak i tak sobie place za te procedura a fajnie by bylo miec chcociaz jedno dofinansowanie ;)

No to masz tak samo jak ja - ja naprawde musialam sobie sama dopsiac swoje zaknoczenie ;) w miedzy czasie ogladalam uwiezione i tam glowna role gra jedna z telefonistek - jak ja ja polubilam w uwiezionych - tez super serial ;)
Jakoś inny serial mi nie podszedł .. dziwna jestem po prostu 😂 mam fazy na oglądanie jak i czytanie. Aktualnie jestem w fazie - nie robienia niczego 🤪

reklama
Do góry