reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja tez nigdy nie obejrzałam żadnego odcinka przyjaciół ale za to Miodowe Lata znam na pamięć wszystkie dialogi 😂😂 i tak jak ty puszczam gdzieś w tle. Ostatnio przeczytałam ze ludzie z nerwica tak robią. Uwielbiają oglądać wlokło to samo bo wiedza jaki jest koniec. Czuja kontrole nad sytuacja i mogą wtedy działać ❤😂 wiec chyba coś w tym jest ❤
Ja peirdziule to moze cos byc!!!! Chociaz ja Friendsow zwyczajnie kocham, uwielbiam i dialogi i postacie, czuje sie z nimi zrzyta ;) I wlaczam ich tak w tle dla dobrego samopoczucia... Jakos mi sie milej wtedy robi i smieje sie z akazdym razem ;) A teraz leci jeden z ulubionych moich odcinkow @Kasiekt jak ross kupuje fibi rower a ona nie potrafi jezdzic ;) No ten odcinek wymiata ;)

Tak pamietam jak to pisalas ;) ale ktos jeszcze do ciebie dolaczyl ;) Ja mysle ze to na odwrot i to ze mna jest cos nie tak bo ja ogladam ciagle gdzies w tle leca i nie musze sie tak skupiac i np popisac o pierdolach na forum a w miedzyczasie sie posmiac z nich ;) Ja jak juz cos ogladam nowego i mnie wciagnie to jestem jak w transie... Wtedy mozesz do mnie mowic a przede mna moze stanac nawet nago Ryan gosling i go nie dostrzege ;) Bardzo mnie zdenerwowal ostatni odcinek telefonistek - nie chcialam takiego zakonczenia ;( I to tak bardzo ze jak szlam spac to wymyslilam sobie swoje zakonczenie - moje jest o wiele fajniejsze ;)
Pisałam, pisałam 🤪

a co do telefonistek to nic nie mów ... pare dni o tym myślałam - jak oni mogli🤦🏼‍♀️😱
I dalej tak uważam, że przegięli 😂
Chociaż patrząc na to z innej strony to fajnie, że się nie skończyło .. „i żyli długo i szczęśliwie”

Właśnie nie ciągnie mnie to raz a dwa, pare razy coś tam podejrzałam jak szwagier oglądał. Aleeeee wgl mi nie podchodzi 🤷🏼‍♀️ Nie śmieszy mnie 😂
Mnie zaczal wciagac jak zobaczylam pewna ciaglosc wydarzen - bo oni "ewoluuja" i nie moglam sie doczekac jak sie ich losy potocza. A np teorie wielkiego pdorywu juz nie za bardzo lubie... Wole jak pozanlem wasza matke ;)

Pisałam, pisałam 🤪

a co do telefonistek to nic nie mów ... pare dni o tym myślałam - jak oni mogli🤦🏼‍♀️😱
I dalej tak uważam, że przegięli 😂
Chociaż patrząc na to z innej strony to fajnie, że się nie skończyło .. „i żyli długo i szczęśliwie”
No to masz tak samo jak ja - ja naprawde musialam sobie sama dopsiac swoje zaknoczenie ;) w miedzy czasie ogladalam uwiezione i tam glowna role gra jedna z telefonistek - jak ja ja polubilam w uwiezionych - tez super serial ;)

Ja tez nigdy nie obejrzałam żadnego odcinka przyjaciół ale za to Miodowe Lata znam na pamięć wszystkie dialogi 😂😂 i tak jak ty puszczam gdzieś w tle. Ostatnio przeczytałam ze ludzie z nerwica tak robią. Uwielbiają oglądać wlokło to samo bo wiedza jaki jest koniec. Czuja kontrole nad sytuacja i mogą wtedy działać ❤😂 wiec chyba coś w tym jest ❤
Serio Miodowe Lata ? 😂😂😂 No ale każdy ogląda to co lubi 🤪
Ja mam swoich pare filmów, które oglądam w kółko ale za serialami toooo jakoś nie przepadam. Drażni mnie, że trzeba na coś czekać 😁

reklama
Do góry