reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja tez nigdy nie obejrzałam żadnego odcinka przyjaciół ale za to Miodowe Lata znam na pamięć wszystkie dialogi 😂😂 i tak jak ty puszczam gdzieś w tle. Ostatnio przeczytałam ze ludzie z nerwica tak robią. Uwielbiają oglądać wlokło to samo bo wiedza jaki jest koniec. Czuja kontrole nad sytuacja i mogą wtedy działać ❤😂 wiec chyba coś w tym jest ❤
Ja peirdziule to moze cos byc!!!! Chociaz ja Friendsow zwyczajnie kocham, uwielbiam i dialogi i postacie, czuje sie z nimi zrzyta ;) I wlaczam ich tak w tle dla dobrego samopoczucia... Jakos mi sie milej wtedy robi i smieje sie z akazdym razem ;) A teraz leci jeden z ulubionych moich odcinkow @Kasiekt jak ross kupuje fibi rower a ona nie potrafi jezdzic ;) No ten odcinek wymiata ;)

Tak pamietam jak to pisalas ;) ale ktos jeszcze do ciebie dolaczyl ;) Ja mysle ze to na odwrot i to ze mna jest cos nie tak bo ja ogladam ciagle gdzies w tle leca i nie musze sie tak skupiac i np popisac o pierdolach na forum a w miedzyczasie sie posmiac z nich ;) Ja jak juz cos ogladam nowego i mnie wciagnie to jestem jak w transie... Wtedy mozesz do mnie mowic a przede mna moze stanac nawet nago Ryan gosling i go nie dostrzege ;) Bardzo mnie zdenerwowal ostatni odcinek telefonistek - nie chcialam takiego zakonczenia ;( I to tak bardzo ze jak szlam spac to wymyslilam sobie swoje zakonczenie - moje jest o wiele fajniejsze ;)
Pisałam, pisałam 🤪

a co do telefonistek to nic nie mów ... pare dni o tym myślałam - jak oni mogli🤦🏼‍♀️😱
I dalej tak uważam, że przegięli 😂
Chociaż patrząc na to z innej strony to fajnie, że się nie skończyło .. „i żyli długo i szczęśliwie”

Właśnie nie ciągnie mnie to raz a dwa, pare razy coś tam podejrzałam jak szwagier oglądał. Aleeeee wgl mi nie podchodzi 🤷🏼‍♀️ Nie śmieszy mnie 😂
Mnie zaczal wciagac jak zobaczylam pewna ciaglosc wydarzen - bo oni "ewoluuja" i nie moglam sie doczekac jak sie ich losy potocza. A np teorie wielkiego pdorywu juz nie za bardzo lubie... Wole jak pozanlem wasza matke ;)

Pisałam, pisałam 🤪

a co do telefonistek to nic nie mów ... pare dni o tym myślałam - jak oni mogli🤦🏼‍♀️😱
I dalej tak uważam, że przegięli 😂
Chociaż patrząc na to z innej strony to fajnie, że się nie skończyło .. „i żyli długo i szczęśliwie”
No to masz tak samo jak ja - ja naprawde musialam sobie sama dopsiac swoje zaknoczenie ;) w miedzy czasie ogladalam uwiezione i tam glowna role gra jedna z telefonistek - jak ja ja polubilam w uwiezionych - tez super serial ;)

Ja tez nigdy nie obejrzałam żadnego odcinka przyjaciół ale za to Miodowe Lata znam na pamięć wszystkie dialogi 😂😂 i tak jak ty puszczam gdzieś w tle. Ostatnio przeczytałam ze ludzie z nerwica tak robią. Uwielbiają oglądać wlokło to samo bo wiedza jaki jest koniec. Czuja kontrole nad sytuacja i mogą wtedy działać ❤😂 wiec chyba coś w tym jest ❤
Serio Miodowe Lata ? 😂😂😂 No ale każdy ogląda to co lubi 🤪
Ja mam swoich pare filmów, które oglądam w kółko ale za serialami toooo jakoś nie przepadam. Drażni mnie, że trzeba na coś czekać 😁

reklama
Do góry