reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
O kuwa.....sory ale mój nawet nie piśnie na temat bałaganu.... zwłaszcza przy dzieciach. Jak chce to sam sprząta a nawet gotuje rosołek dla swojej córuni. Zawsze powtarzam jak rzucę pracę to mogę być kurą.domową a tak to powinien jeszcze mi dopłacać że dzieci przypilnowanie i obiad czasami podany.

No widzisz jakiego masz kochanego męża.. 😘

Nie usprawiedliwiam Twojego męża ani trochę ale ja w takich nerwach i rozpaczy po nieudanej inseminacji zobaczyłam mojego męża jak pali papierosa to wykrzyczałem ze to przez niego nie mamy dzieci i miał poprawić nasienie a pali po kryjomu i ze pójdę na dyskotekę i będę się puszczać żeby tylko zajść w ciąże z kimkolwiek ... bardzo tego żałowałam oj baaaaaardzo.
🥺🥺🥺
Twój mąż na pewno nie myśli tak jak powiedział

Mam nadzieję że nie myśli, ale niestety bardzo mnie tym zranił ☹️ Spróbuje się ogarnąć jakoś.. Dziękuje ❤️

Wiem i właśnie chyba zaczynam się stresować 😱😔 juz chyba z milion razy płakałam 🤦‍♀️(chyba mam w sobie jeszxze za dużo hormonów 🤦‍♀️) wcześniej się tak nie bałam, nie stresowałam... Gdy byłam przed punkcja i myślałam że będzie świeży transfer 😔 Teraz to emocje sięgają zenitu 😔😔😔😔 Boże dlaczego musimy tyle przejść w życiu aby móc przytulić swoje maleństwo 😔😔😔

Jeszcze dużo emocji przed Tobą, a hormony nie ułatwiają sprawy niestety, ale przetrwamy, byle to wszystko zaprowadziło nas do celu 😘

Hehehe jest napisane jak byk-blue a Ty kupilas myslac ze czarny.tylko Ty moglas to zrobic🤪🤪
Tak tylko ja ;) Wtedy odebralam wyniki estriadolu i tez przeciez juz bylam zeschizowana ze taki niski i oczywiscie wypisywalam juz @fredka84 smsy ;) Kiedys wyszlam po cichaczu z pracy na zakupy i poszlam do biedry i cos wtedy rzucili i strasznie duzo ludzi bylo az sie przepychali a akurat zadzwonil do mnie klient i musialam podac dane a troche tego bylo to zeby sie wymiescic usiadlam na podlodze miedzy regalami z teczką ;) i wszyscy mnie omijali ;) No jakos trzeba sobie radzic ;)

Mireczko 10 oddechów i uspokój się bo fasolce zaszkodzi. Chłop jak chłop zawsze wkurzyć potrafi a że my w tym trudnym czasie wyglądamy i czujemy się jak beczka hormonów to oni nie rozumieją. Mój ostatnio dostał opierdziel że za mało kanapek bierze do pracy a w domu wpierdala słodycze i co tylko może. Afera na pół wsi o kanapki i mówi do mnie ze jak tak będę stekac to on tego nie wytrzyma i zamieszka w lesie😂😂😂

Masz racje, dziękuję postaram się otrząsnąć z tego ❤️😘

reklama
Do góry