reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja właśnie się o nic do niego nie czepiam, a on nie potrafi zrozumieć że mi hormony buszują i łatwo jest mnie wyprowadzić z równowagi.. Nie rozumie tego a prosiłam, bądź cierpliwy że mną i nie drażnij mnie... To nie, uparty jak osioł musi mnie wkurwi..ac.. Ehh.. Sorry ze zaśmiecam forum moimi problemami.. Dziękuję mimo wszystko za wsparcie 😘
Nie usprawiedliwiam Twojego męża ani trochę ale ja w takich nerwach i rozpaczy po nieudanej inseminacji zobaczyłam mojego męża jak pali papierosa to wykrzyczałem ze to przez niego nie mamy dzieci i miał poprawić nasienie a pali po kryjomu i ze pójdę na dyskotekę i będę się puszczać żeby tylko zajść w ciąże z kimkolwiek ... bardzo tego żałowałam oj baaaaaardzo.
🥺🥺🥺
Twój mąż na pewno nie myśli tak jak powiedział

Dziewczynki mam głupie pytanie[emoji1751] muszę wypełnić ankietę z Novum i tam jest pytanie o leki hormonalne i ja już tak zgłupiałam że niewiem co mam tam napisać bo niewiem które to są leki hormonalne[emoji849] podpowiecie o jakie np. chodzi?

Ale problem w tym że ja nic złego nie zrobiłam, tylko poprosu bolal mnie brzuch dzisiaj i nie posprzątałam i zaczął mi marudzić o to... I się zaczęło... 😭😭😭 Mam ochotę uciec stąd do Polski.... 😥
O kuwa.....sory ale mój nawet nie piśnie na temat bałaganu.... zwłaszcza przy dzieciach. Jak chce to sam sprząta a nawet gotuje rosołek dla swojej córuni. Zawsze powtarzam jak rzucę pracę to mogę być kurą.domową a tak to powinien jeszcze mi dopłacać że dzieci przypilnowanie i obiad czasami podany.

Dziękuję, postaram się.. Ale to takie przykre usłyszeć że to że wzięliśmy ślub to był jego największy błąd w życiu 😥😥😥
Też tak mówiłam. Niestety takue słowa padają ale człowiek się reflektuje i mu głupio. Trzymajcie dziewczynki za mnie kciuki jutro powrót do pracy po 2 latach babybooomu.

Jak mój mnie wkurwia, normalnie go rozniosę... 😡😡😡 Przyszedł z pracy i marudzi.. I powiedział że jestem psychopatka i żałuję że wyszedł za mnie za mąż, że to był ogromny błąd, wyobrażacie sobie to?! Leżę teraz w sypialni i ryczę 😭😭😭😭😭 Mam ochotę wyjść i stąd nie wrócić 😭
Jak przez niego coś się stanie i nie będzie tej ciąży to przysięgam że odchodze!! 😥😥😥
Mireczko 10 oddechów i uspokój się bo fasolce zaszkodzi. Chłop jak chłop zawsze wkurzyć potrafi a że my w tym trudnym czasie wyglądamy i czujemy się jak beczka hormonów to oni nie rozumieją. Mój ostatnio dostał opierdziel że za mało kanapek bierze do pracy a w domu wpierdala słodycze i co tylko może. Afera na pół wsi o kanapki i mówi do mnie ze jak tak będę stekac to on tego nie wytrzyma i zamieszka w lesie😂😂😂

O kuwa.....sory ale mój nawet nie piśnie na temat bałaganu.... zwłaszcza przy dzieciach. Jak chce to sam sprząta a nawet gotuje rosołek dla swojej córuni. Zawsze powtarzam jak rzucę pracę to mogę być kurą.domową a tak to powinien jeszcze mi dopłacać że dzieci przypilnowanie i obiad czasami podany.
Oooo tak u mnie dokładnie jest tak samo z tym ze my jeszcze dzieci nie mamy ale ja wcześniej ciężko pracowałam prowadząc swoją firmę i zawsze powtarzałam : jeśli nie będę pracować to będę miała obowiązki domowe a dopóki oboje pracujemy to wszystko robimy razem. I tankują jest od lat ❤️

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry