Mirka,co ci z kalkulatora wyszlo?
Hejka, A ja teraz sprawdziłam dokładnie i ten zastrzyk miałam ostatni 14 dni temu a nie 10 Ale debil ze mnie Ale mimo wszystko tam zostaje we krwi 3/1..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mirka,co ci z kalkulatora wyszlo?
ReprogenesisKarolina gdzie robilas KD w Czechach?
A jaka powinna być ta morfologia- ja ostataniobrobilam to miałam 17 tys lelkocytpwTak robię morfologie z rozmazem co 3 zastrzyki czyli wychodzi co 9 dni wiec nie jest tak źle. Juz czekam na ten jutrzejszy dzien ale boje się czy bede miala wyniki w ten sam dzien bo ostatnio jak robiłam progesteron to musialam czekac jeden dzien na wynik wiec mam przeczucie ze jutro jeszcze sie nie dowiem
Ja tez dopiero jutro, zwariuje a maz mnie odlaczy od internetuWynik bety dopiero jutro mam
To już będziesz serduszko miała pewnie. Ja dziś miałem USG. Pęcherzyk jest i w dobrym miejscu. Wszystko wygląda dobrze jak na dzisiejszy dzień. Za jakiś tydzień mam robić serduszko. Ale już nie u niego. Muszę szukać teraz lekarza.
Optymalnie między 33 a 39 tyś leukocytyA jaka powinna być ta morfologia- ja ostataniobrobilam to miałam 17 tys lelkocytpw
Jak chcesz żeby sikaniem wyszedł w 7 dpt??? Przecież silance to oszukance!!!Dziewczyny sikaniec wyszedl negatywny wiec beta bedzie tylko formalnością