reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bo u mnie w sobote nieczynne... lekarz mowil ze oni robia u siebie wyniki, w wieluniu tez u siebie bo nie wysylaja nigdzie kuriera tylko robia na miejscu ale na gameta mam ze z diagnostyka a wieluniu na rejestracji wyczytalam diagnostyki - to chyba to samo...

Kurcze, bardzo bym chciała żeby wszystko było dobrze....

reklama
Bo u mnie w sobote nieczynne... lekarz mowil ze oni robia u siebie wyniki, w wieluniu tez u siebie bo nie wysylaja nigdzie kuriera tylko robia na miejscu ale na gameta mam ze z diagnostyka a wieluniu na rejestracji wyczytalam diagnostyki - to chyba to samo...
U mnie w mieście tez jest diagnostyka kilka punktów i te większe robią same u siebie badania a inne wysyłają kurierem.
mysle ze to nie ma wpływu na wynik. Jest prawidłowy. Masz betę 3 cyfrowa ❤️❤️❤️ Ja nigdy nie zobaczyłam nic innego jak 0. 🥺
Będzie pięknie ❤️ Będziesz miała córeczkę ❤️

U mnie w mieście tez jest diagnostyka kilka punktów i te większe robią same u siebie badania a inne wysyłają kurierem.
mysle ze to nie ma wpływu na wynik. Jest prawidłowy. Masz betę 3 cyfrowa ❤❤❤ Ja nigdy nie zobaczyłam nic innego jak 0. 🥺
Będzie pięknie ❤ Będziesz miała córeczkę ❤
Wiem kochanie ze chcesz mnie pocieszyc i bardzo to doceniam ale ja juz mialam bete nawet 4 cyfrowa i wiem ze jak beta jest nieprawidlowa to nic dobrego - taki juz moj glupi los - nie wiem co jest gorsze zobaczyc zero czy zobaczyc te kilka cyfer i narobic sobie nadzieji a pozniej jeszcze bardziej cierpiec...

Wiem kochanie ze chcesz mnie pocieszyc i bardzo to doceniam ale ja juz mialam bete nawet 4 cyfrowa i wiem ze jak beta jest nieprawidlowa to nic dobrego - taki juz moj glupi los - nie wiem co jest gorsze zobaczyc zero czy zobaczyc te kilka cyfer i narobic sobie nadzieji a pozniej jeszcze bardziej cierpiec...
Bazylia ja tam trzymam kciuki za Was. Powtarzasz betę w pn?

Ka dzisiaj po pierwszym menopurze. Po porannej wycieczce do kliniki padam na nos. Musze się zdrzemnac. Z dobrych wieści lekarz widzi 12 pęcherzyków. Ale się nie nastawiam.

Nie chodzi o pocieszenie tylko zwykła wiarę ze się uda. Naprawdę. Wiesz ze bardziej wierze w Twoj sukces niż w swój ??🥺🥺
Ja nawet nie wiem czy moje endometrium jest w stanie przyjąć zarodek 🥺🥺
Wiem ze jesteś realistka i swoje przeszłaś, masz swoje doświadczenia ale tym razem zrobiłaś wszystko ci się dało. Podali zdrowy zarodek❤️ Ja nie uwierzę ze to się nie uda ❤️❤️

Tak to wyglada chodzi mi o zleceniodawce - czy to wogole ma jakies znaczenie? Dziewczyny czy u ktorejs z was byl taki duzy przeskok w wynikach po zmianie labo?

Załączniki

• 20200725_173839.jpg
    20200725_173839.jpg
    871,5 KB · Wyświetleń: 85
  • 20200725_173801.jpg
    20200725_173801.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry