reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dokładnie ankiety i ankiety, nawet jak byłam co 3 dni to to samo. A żadnego z tych badań nie miałam i teraz się martwię czy to wszystko jest w normie? To moje pierwsze podejście i nie znam się jeszcze co i jak, wierzę na słowo że słusznie mną kierują ale czy na pewno moja fasolka zamieszkała u mnie czy będzie dobrze, tego nie wiem. Niby czuje się jakoś tak inaczej ale to pewnie stres a ja się głupia doszukuje nie wiadomo jakich objawów zagnieżdżenia...
Każda z nas się doszukuje objawów bo my tak bardzo chcemy wierzyć, ze się uda 🥰 a jakim protokołem szłaś? Jakie leki miałaś? W trakcie stymulacji musieli zbadać ci estradiol i progesteron, dwie godziny przed każdym usg musiałaś mieć pewnie pobrana krew...tylko ja akurat już mam wysoko po pierwszym usg i dlatego panikuje 😅

reklama
No właśnie oni nie badają tego. A ja się martwię, ze mam za duży progesteron jeśli oczywiście dojdzie do transferu :( No ale już nic nie zrobię, zobaczymy jak pójdzie punkcja

Na ostatniej wizycie przez punkcją prg miałam 1,86 ng/ml i od razu powiedzieli, że nie będzie świeżego transferu

U mnie raczej juz po ;(
Wyniki z dzisiaj beta 125
porg 23
Dzwonilam do lekarza kazal zbadac za kilka dni bo niby inne labo ale czy te wyniki mogly by sie az tak roznic?

U mnie raczej juz po ;(
porg 23
Dzwonilam do lekarza kazal zbadac za kilka dni bo niby inne labo ale czy te wyniki mogly by sie az tak roznic?
Nooooo ale dlaczego po ?!
Z tego co pamietam to miałaś 2 dni temu 72 🤔
To wg kalkulatora przyrost jest o 73,6 % także jak dla mnie to przesadzasz. Wiem, że się denerwujesz ale nie analizuj wszystkiego i nie rozkładaj na milion części. Będzie dobrze !!

U mnie raczej juz po ;(
porg 23
Przecież przyrost jest prawidłowy i jak na ten dzień po transferze to tez wynik idealny. Czemu tak bardzo się boisz 🥺🥺 myśle ze wszystko jest dobrze z Twoja kropeczka ❤️❤️

Nooooo ale dlaczego po ?!
Z tego co pamietam to miałaś 2 dni temu 72 🤔
To wg kalkulatora przyrost jest o 73,6 % także jak dla mnie to przesadzasz. Wiem, że się denerwujesz ale nie analizuj wszystkiego i nie rozkładaj na milion części. Będzie dobrze !!
No ale lekarz tez nie byl zadowolony wiec sie jego slucham ;( poza tym przyrost spada wczesniej byl 380 %

reklama
Dziewczęta, czy możecie mi wyjaśnić o co chodzi z progesteronem przed punkcją? W poniedziałek mam punkcję, wczoraj pobrali krew A progesteron wyniósł 1,47 ng/ml. Szukam i szukam o jedyne co znalazłam to że od 1,5 jest za wysoko i że nie będzie wtedy transferu. Czy to prawda? Nie mam co liczyć na transfer?

Do góry