Każda z nas się doszukuje objawów bo my tak bardzo chcemy wierzyć, ze się uda a jakim protokołem szłaś? Jakie leki miałaś? W trakcie stymulacji musieli zbadać ci estradiol i progesteron, dwie godziny przed każdym usg musiałaś mieć pewnie pobrana krew...tylko ja akurat już mam wysoko po pierwszym usg i dlatego panikujeDokładnie ankiety i ankiety, nawet jak byłam co 3 dni to to samo. A żadnego z tych badań nie miałam i teraz się martwię czy to wszystko jest w normie? To moje pierwsze podejście i nie znam się jeszcze co i jak, wierzę na słowo że słusznie mną kierują ale czy na pewno moja fasolka zamieszkała u mnie czy będzie dobrze, tego nie wiem. Niby czuje się jakoś tak inaczej ale to pewnie stres a ja się głupia doszukuje nie wiadomo jakich objawów zagnieżdżenia...
reklama
mary.m
Fanka BB :)
No właśnie oni nie badają tego. A ja się martwię, ze mam za duży progesteron jeśli oczywiście dojdzie do transferu No ale już nic nie zrobię, zobaczymy jak pójdzie punkcja
Na ostatniej wizycie przez punkcją prg miałam 1,86 ng/ml i od razu powiedzieli, że nie będzie świeżego transferu
bazylia128
U mnie raczej juz po ;(
Wyniki z dzisiaj beta 125
porg 23
Dzwonilam do lekarza kazal zbadac za kilka dni bo niby inne labo ale czy te wyniki mogly by sie az tak roznic?
porg 23
Dzwonilam do lekarza kazal zbadac za kilka dni bo niby inne labo ale czy te wyniki mogly by sie az tak roznic?
cikulinka
A ile bylo wczesniej?U mnie raczej juz po ;(
porg 23
Ruda08
Nooooo ale dlaczego po ?!U mnie raczej juz po ;(
porg 23
Z tego co pamietam to miałaś 2 dni temu 72
To wg kalkulatora przyrost jest o 73,6 % także jak dla mnie to przesadzasz. Wiem, że się denerwujesz ale nie analizuj wszystkiego i nie rozkładaj na milion części. Będzie dobrze !!
Ananasowa93
Przecież przyrost jest prawidłowy i jak na ten dzień po transferze to tez wynik idealny. Czemu tak bardzo się boisz myśle ze wszystko jest dobrze z Twoja kropeczkaU mnie raczej juz po ;(
porg 23
bazylia128
No ale lekarz tez nie byl zadowolony wiec sie jego slucham ;( poza tym przyrost spada wczesniej byl 380 %Nooooo ale dlaczego po ?!
Z tego co pamietam to miałaś 2 dni temu 72
To wg kalkulatora przyrost jest o 73,6 % także jak dla mnie to przesadzasz. Wiem, że się denerwujesz ale nie analizuj wszystkiego i nie rozkładaj na milion części. Będzie dobrze !!
cikulinka
Ja uwazam ze bedzie dobrze tylko uwierz .......No ale lekarz tez nie byl zadowolony wiec sie jego slucham ;( poza tym przyrost spada wczesniej byl 380 %
Ananasowa93
W poniedziałek będzie 300 zobaczyszNo ale lekarz tez nie byl zadowolony wiec sie jego slucham ;( poza tym przyrost spada wczesniej byl 380 %
reklama
Dziewczęta, czy możecie mi wyjaśnić o co chodzi z progesteronem przed punkcją? W poniedziałek mam punkcję, wczoraj pobrali krew A progesteron wyniósł 1,47 ng/ml. Szukam i szukam o jedyne co znalazłam to że od 1,5 jest za wysoko i że nie będzie wtedy transferu. Czy to prawda? Nie mam co liczyć na transfer?
Podziel się: