reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiecie co, nie poddaje się walczę do póki starczy mi sił, a już mam ich niewiele 😔 postanowilam właśnie z mężem ze jedziemy do Częstochowy, pomodlić się, poprosić Matkę Boska o cud. Będę robić wszystko aby z tych 2 była ciaza i maleństwo ❤ zrobię wszystko co w mojej mocy. Będę łykała wszystkie możliwe witaminy jadła niezliczoną ilość ananasa i orzechów (ponoć pomaga 🙈) musi się udać. Wypłakałam się porozmawiałam z mężem i startuje do tej nierównej walki i mam nadzieję będzie to walka która wygram ✊✊✊✊

Tak trzymaj kochana!!!!
Proszę pomódl się za mnie też ❤️
Z chęcią pojechałabym do Częstochowy ale troszkę daleko mam z Anglii.... 😘😘😘

Dziewczyny swiat sie konczy!!!Maz taki dzisiaj mna przejety ze nic nue pizwala mi tobic kaze tylko lezec i odpoczywac🙂nawet odkurzyc mi nie pozwolil tylko sam to zrobil😅Ja co prawda bardzo dobrze sie czuje ale on tak na mnie dmucha i chucha😁

No widzisz jak Ci fajnie, mój mnie po górach ciągał 😂😂😂 Tak mnie giry bolą że jutro chyba nie wstanę 😂😂😂

Hehe poprostu nie wiem co się tam dzieje mimo że mąż jest tam jeszcze.Mnie nastraszyc nie łatwo....hehe.Jestem w Pl i podoba mi się jak narazie .Kupiłam projekt domu i jak tylko będę go mieć w rękach zaczynam zalatwiac pozwolenia itp A na wiosnę zaczniemy budowe.Dzien za dniem leci strasznie.Dziaciaki mi rosną córeczka dzis konczy 2 miesiące waży 5350 przytula 2 kg od urodzenia.Wrocimy poczatjiemnlub w środku września.
No to zaczynacie działać z budowa, super! Czyli powrót do Pl zbliża się wielkimi krokami 😉.
Śliczna jest 😍

@sksk jak dzisiejsza beta?
Dziękuję za pamięć, beta poszła w górę ponad 1530 z ponad 530 przedwczoraj ( jakieś 50 godzin odstępu). Jeszcze się nie cieszę...w piątek powtórzę jeszcze raz i w sobotę idę do lekarza. Dziś pozwoliłam sobie kupić Femibion i Acard, po teście pozytywnym i pierwszej becie nie miałam odwagi, boje się strasznie powtórki, u mnie jest problem z kariotypem, więc naprawdę wszystko się może wydarzyć z większym prawdopodobieństwem niż u większości po pozytywnej becie.

Hej.
Pamięta mnie ktoś? Jestem po pierwszych zastrzykach z gonalu w invikcie gdańskiej. Nasze ostatnie podejście. Jutro jadę na wykaz covid a w sobotę badania i wizyta. Jak dobrze pójdzie między 3 a 5 sierpnia pick up.
My będziemy mieli FAMSI. Mam nadzieję że to pomoże i będzie dużo pięknych zarodków.

Buziaki babeczki i miłego dnia.
Hej! Też Ciebie pamiętam lol..No to chyba zaczelysmy podobnie, ja też w Gdańskiej znienawidzonej Invikcie.. Dziś wzięłam 3ci zastrzyk z Rekovelle.. Tym razem stymulacje zaczął Hajdu...k a kontynuuje Ziel.... Ucieklam od St..la.. Tych dwóch to wogole się nie zgrało, ale co ma być to będzie! Kto Ciebie prowadzi?? Ja mam nadzieję wyrobić się z punkcja na 3 sierpien bo chce pod namioty tego dnia jechać 😁 To też mój OSTATNI 5ty raz! Powodzenia życzę Tobie, może gdzies się miniemy!

reklama
Do góry