reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@nieagatka no to super, że Ci się tak udało.
Choć już odczytuje Was od tygodnia to jest Was tu tyle, że ciężko jeszcze mi się połapać, która jest na jakim etapie.
Trzymam za wszystkie kciuki.
A mam jeszcze pytanie bo przy poprzednim in vitro piłam olej z wiesiolka tylko już nie pamiętam co to miało wspomóc, słyszałaś któraś o jego działaniu przy in vitro?

reklama
Nic sie nie wyglupilas - dla mnie wrecz odwrotnie - to bardzo odpowiedzialne z Twojej strony ze sobie bete sprawdzilas - przeciez to ani nic przyjemnego sie kłuc ani nic komfortowego przebywac teraz w labolatoriach... No ja pierdziele jakie wyglupilam? Przeciez staracie sie o dzidiusia chyba tak??? To jest wasze zycie i wasze decyzje i nikomu nic do tego...Ja ci zycze zeby to 5 zamienilo sie szybcitko w bijace serduszko - tyle juz tez przeszlas to chyba normalne ze wolisz sobie sprawdzic. Az sie milo WLASNIE czyta ze cos u was po staranaich naturalnych sie zadzieje ... A jesli chodzi o wakacje - to baw sie, sie tancz, spiewaj i nawet napij sie. Moja kolezanka kiedys byla ze mna na imprezie i na drugi dzien skacowaona do mnie zadzwonila ze sie tak zle czuje i ze teraz to juz z rok sie nie napije. Na drugi dzien zrobila sikanca bo jej sie okres spoznil - i prosze ciaza ;) Ty wiesz jaki ona ma spust ;) przeciez wtedy jakies hektolitry piwa pomieszane z drinami wypila ;) Dziecko sie urodzilo zdrowiusie - zwyczajnie nie wiedziala o ciazy... Inna znowu co drugi dzien chodzila sobie do solarium i tez nie wiedziala ze jest w ciazy - tez urodzila zdrowe dziecko ;)
Sorki że dopiero teraz ale wczorajszy drink mi zaszkodził..masakra 😅 już nic nie tknę🤞
Słońce mnie popaliło 🦞ale woda w morzu cuuuudowna!😻
Tak jak mówisz staramy się bardzo i o niczym innym nie marzę ale w którą stronę to pójdzie dowiem się za kilka dni..
Dziękuje za ciepłe słowa 😘
Brzuch mnie pobolewa jakbym miała zaraz @ dostać 🤦‍♀️

Ostatnia edycja:
A jakie to badania ?
CB9FAB84-98E0-4FA6-84B9-60BB520411BE.jpeg

dziewczyny lece dzis na usg piersi i wiecie co piewszy taz w zyciu... Gdzie ja sie uchowalam chyba pod szafa :p ...no i w czwartek 30 w klinice mam wizyte poprosze o dopisanie do kalendarza chyba juz wtedy bedzie decyzja kiedy transfer.....
Wlasnie mam do was pytanie zawsze estrofem zlecal mi tamten dr. Wczesniejszy po okresie zebym juz brala dopochwowo a ten teraz doustnie no i tak biore ciekawa jestem jaki efekt bedzie

reklama
Heej 😘 Czuje się zmęczona i mam taki brzuch jakbym miała bliźniaki w środku 😁 Chyba jeszcze od tych zastrzyków... Troszkę mnie pobolewa podbrzusze od czasu do czasu i słaba taka się czuje ale ogólnie jest ok.. A Ty kochana, dobrze się czujesz??
No to jak Cię pobolewa podbrzusze to dobry znak tzn ze cos się tam dzieje😍
Ja kompletnie nic nie czuje. Wczoraj wzięłam pierwsza dawke accofilu i tez nic nie czuje. Jakby nie zadzialal na mnie , chyba słaba dawka. Nastawiam sie ze nic z tego nie bedzie. Zawsze mialam bole a teraz nic😕a jeszcze do poniedziałku troche czasu😞juz bym chciała cos wiedzieć

Do góry