reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No to jak Cię pobolewa podbrzusze to dobry znak tzn ze cos się tam dzieje😍
Ja kompletnie nic nie czuje. Wczoraj wzięłam pierwsza dawke accofilu i tez nic nie czuje. Jakby nie zadzialal na mnie , chyba słaba dawka. Nastawiam sie ze nic z tego nie bedzie. Zawsze mialam bole a teraz nic😕a jeszcze do poniedziałku troche czasu😞juz bym chciała cos wiedzieć
Ja też nic nie czułam i zaskoczyło 🙃 To, że nic nie czujesz, niczego złego nie oznacza!!!!!!!!!! Pamiętaj, jestem z Tobą na dobre i na złe❤❤❤. Cały czas siedzisz mi w głowie i trzymam kciuki aby się udało❤❤❤

reklama
A to mój poranny widoczek z balkonu
@cikulinka Będzie dobrze wszystko !

76670AD6-582E-435A-8DA8-257D7AD394D9.jpeg

4F028C7D-66F9-44EC-BF20-97476938ECA9.jpeg

reklama
Do góry