Ja też nic nie czułam i zaskoczyło To, że nic nie czujesz, niczego złego nie oznacza!!!!!!!!!! Pamiętaj, jestem z Tobą na dobre i na złe❤❤❤. Cały czas siedzisz mi w głowie i trzymam kciuki aby się udało❤❤❤No to jak Cię pobolewa podbrzusze to dobry znak tzn ze cos się tam dzieje
Ja kompletnie nic nie czuje. Wczoraj wzięłam pierwsza dawke accofilu i tez nic nie czuje. Jakby nie zadzialal na mnie , chyba słaba dawka. Nastawiam sie ze nic z tego nie bedzie. Zawsze mialam bole a teraz nica jeszcze do poniedziałku troche czasujuz bym chciała cos wiedzieć
reklama
klaudiaanita
Fanka BB :)
@annemarie i @Gonia0605 dziękuję, tak dawno nie byłam w temacie, że chciałam się upewnićNospe można brać normalnie w ciąży...
@bazylia128 mam ogromną nadzieję, że będziemy mogły dziś świętować❤❤❤. Nie będę Ci tu wypisywać poematów - Ty wiesz co czuję i czego Ci życzę❤❤❤. Czekam na wspaniałe wieści❤❤❤
Cudowny widok Fajnie tam jest? Coś zwiedzacie czy na razie plażing i alkoholizmA to mój poranny widoczek z balkonu
@cikulinka Będzie dobrze wszystko !
Zobacz załącznik 1152564
Zobacz załącznik 1152565
Aduś16
Fanka BB :)
Jaki lek dostałaś?? Ja mam podglądanie w poniedziałek! Też na innym leku jestem przy 5tej stymulacjiJadę we wtorek na podglad jajek nie nastawiam się na wiele .. ale może nowy lek coś więcej wyczaruje
Kurde to czemu ja mam tak szybko podglad. Mi kazali 5/6 dzień cykluJaki lek dostałaś?? Ja mam podglądanie w poniedziałek! Też na innym leku jestem przy 5tej stymulacji
@bazylia128 za Twoja betę , dziś mam dużo pracy, ale będę chodzic znowu z telefonem wszedzie
Ty to się biedna nastresujesz obcymi betami@bazylia128 za Twoja betę , dziś mam dużo pracy, ale będę chodzic znowu z telefonem wszedzie ❤❤❤❤
reklama
@bazylia128 kcohana trzymam kciuki za dziś Będzie cudownie!!!
Podziel się: