nieagatka
Fanka BB :)
225 + Menopur 75A jaka miałaś dawkę ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
225 + Menopur 75A jaka miałaś dawkę ?
@Margit2018 Laska Ty to byś mnie odpisać mogla tak w ogole[emoji6]
Pisz mi tak codziennie :-) bo ja msn podobne człowieki 3BC i 2BC.Tak ja, 4bc i 4CC
Doczytalam że jesteś po becie, jutro powtarzasz. Teraz miałaś taki zarodek podany?
Pisz mi tak codziennie :-) bo ja msn podobne człowieki 3BC i 2BC.
Tak jutro tak a właśnie przed wczoraj beta 850 jakis tak więc powyżej tysiąc a przyrost juz zwalnia, tak? Orientujecie sie jaki przyrost powinien byc?Jak jutro betujesz kochana? [emoji3531][emoji3531][emoji7][emoji7][emoji1768][emoji1768]
Gówniara ze mnie, przepraszam.... nie doczytałam haha ale już się poprawiam. Anette byłam u dr Taszyckiej miła spkojna opanowana no i co niespotykane kulturalna. Ciążę prowadziłam później w krk to ciebie nie urządza. Jessssu tak się cieszę że wreszcie ci się udało. Tylko ty nie zapomnij napisać co po wizycie.Margit Tobie sie novum udalo prawda? Przypomnisz mi u kogo? Kabinuje do kogo pójść na poerwsza wizyte dodatkowo oprocz mojego lekarza. Kazal mi przyjść nie do kliniki tylko prywatnie do siebie to raz a dwa na bank nie da ani heparyny a mi sie kończy ani proga porządnej ilości no karze mi brać 400 a ja daję 1000. Więc nie chce się stresować i planuje wgl do innej kliniki. Do novum mimo wszystko mam sentyment ale do Lewego nie pójdę. Więc daj proszę.znak czy polecasz ta swoją babeczke. A potem gdzie do lekarza smigalas?
Nikomu nie przepusciHej hej, a na Twoja informacje czekam, miałaś dać znać kiedy tranfer [emoji4][emoji848]
Max jedno jeszcze i to też nie wiem. Będę myśleć w przyszłości. Coś mi mowi, że mąż może się już nie zdecydować. Choć zawsze to szansa na syna [emoji1787]No to nieźle, patrząc na Twój wskaźnik sukcesu jeszcze się narodzisz [emoji16]
Aneete teraz będę pierwsza. Po 1000 zwalnia tak że zawału serca dostałam pod carrefourem i zaryczana pojechałam do gin a tam piękny pęcherzyk. Tak więc na spokojnie. Betę masz pięknà i mocną teraz już bardziej usg. BuziakiTak jutro tak a właśnie przed wczoraj beta 850 jakis tak więc powyżej tysiąc a przyrost juz zwalnia, tak? Orientujecie sie jaki przyrost powinien byc?
Ja nie zapomnę ale wizyta dopoero poki co u mojego giną z kliniki 4 sierpnia czyli 25dpt. Przypomnijcie dziewczyny kiedy Wy macie pipierwsze usg po pozytywnej becie? Bo ja już nie pamiętam tak dawno to było...Gówniara ze mnie, przepraszam.... nie doczytałam haha ale już się poprawiam. Anette byłam u dr Taszyckiej miła spkojna opanowana no i co niespotykane kulturalna. Ciążę prowadziłam później w krk to ciebie nie urządza. Jessssu tak się cieszę że wreszcie ci się udało. Tylko ty nie zapomnij napisać co po wizycie.