reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ślicznotka [emoji7]
Hehe poprostu nie wiem co się tam dzieje mimo że mąż jest tam jeszcze.Mnie nastraszyc nie łatwo....hehe.Jestem w Pl i podoba mi się jak narazie .Kupiłam projekt domu i jak tylko będę go mieć w rękach zaczynam zalatwiac pozwolenia itp A na wiosnę zaczniemy budowe.Dzien za dniem leci strasznie.Dziaciaki mi rosną córeczka dzis konczy 2 miesiące waży 5350 przytula 2 kg od urodzenia.Wrocimy poczatjiemnlub w środku września.

reklama
Hehe poprostu nie wiem co się tam dzieje mimo że mąż jest tam jeszcze.Mnie nastraszyc nie łatwo....hehe.Jestem w Pl i podoba mi się jak narazie .Kupiłam projekt domu i jak tylko będę go mieć w rękach zaczynam zalatwiac pozwolenia itp A na wiosnę zaczniemy budowe.Dzien za dniem leci strasznie.Dziaciaki mi rosną córeczka dzis konczy 2 miesiące waży 5350 przytula 2 kg od urodzenia.Wrocimy poczatjiemnlub w środku września.
Jak ten czas zasuwa, przecież dopiero szykowałas się do porodu😊❤️Pięknie rośnie 😍Ty planujesz powrót, a ja to bym najchętniej zaplanowała wyjazd...

Dziewczyny biorące Fostimol .. czy Was taz tez jajniki rwaly już na początku stymulacji ??? Ja chodzę po schodach to czuje jak mnie kłuje .. jak na okres ... o brzuchol wzdety na maksa .. a to dopiero 3 dzień 😫

Cudowna [emoji171]
I wieeeelka [emoji38][emoji16]

Dziewczyny biorące Fostimol .. czy Was taz tez jajniki rwaly już na początku stymulacji ??? Ja chodzę po schodach to czuje jak mnie kłuje .. jak na okres ... o brzuchol wzdety na maksa .. a to dopiero 3 dzień [emoji31]
Tak. Ja bralam jego odpowiednik i na pierwszej wizycie w chyba 5dniu brania mówiłam lekarzowi, że już ledwo chodzę I nie dotrwam do końca stymulacji

reklama
Do góry