reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No tak, niby 6 blastek, ale u mnie z 7 blastek z pierwszej procedury też 6 nie dało ciąży. Nie mam pojęcia co się zadziało, że akurat drugi transfer się udał. W pozostałych nawet biochemu nie było,tylko zerowa beta... Chyba nie da się tak łatwo znaleźć odpowiedzi na te pytania.
Z jednym jajowodem spokojnie w ciążę powinna zajść. Do tej pory myślałam że ma zatkane oba. Dlatego lekarz powinien zwrócić uwagę, poszukać .....i dobrze że pasikonik jest włączony.

Tak ja, 4bc i 4CC
Doczytalam że jesteś po becie, jutro powtarzasz. Teraz miałaś taki zarodek podany?
Nie, poprzednio i bylo puste jajo wiec lekarz twierdzi ze to wadliwy zarodek... Gdzies wlasnie czytalam ze w innych klinickach takich z CC nie zamrazaja nawet wiec sie dziwe bo pamietam jak dzis jak lekarz mi przed transferem mowil pomimo moich obaw ze $cc - ze to dobrej kalsy blastocysta a embriolog stwierdzil ze ona jest naprawde ladna...

Zespół antyfosfolipidowy tylko a i tak jakoś w niego nie wierzę bo nigdy nie miałam implantacji. No i jeden niedrozny ale to wyszło dopiero w lutym wcześniej był drozny jak badalam. Tak więc 🤷‍♀️
wow no to fakt dziwne to chyba bardzie nieplodnosc idiopatyczna - szukalas w immunologii - mysle ze wart byloby sprobowac tym bardziej jak zespol antyfosfolipidowy...

Nie ma reguły, nieraz z 4ab, 4aa, czy nawet 5aa może być wadliwy, to że się ładnie rozwija na szkiełku nie daje reguły, a to że na szkiełku idzie mu troszkę gorzej nie znaczy że sobie lepiej nie poradzi w naturalnych warunkach. Podczytuje, niereguralnie i szukam Twoich postów bo tak mi w pamięci utknelas z tej ganety. To jutro testujesz? Będzie 7dpt? Bo teraz robiłaś betę 5 tak?
Nie, poprzednio i bylo puste jajo wiec lekarz twierdzi ze to wadliwy zarodek... Gdzies wlasnie czytalam ze w innych klinickach takich z CC nie zamrazaja nawet wiec sie dziwe bo pamietam jak dzis jak lekarz mi przed transferem mowil pomimo moich obaw ze $cc - ze to dobrej kalsy blastocysta a embriolog stwierdzil ze ona jest naprawde ladna...

Nie ma reguły, nieraz z 4ab, 4aa, czy nawet 5aa może być wadliwy, to że się ładnie rozwija na szkiełku nie daje reguły, a to że na szkiełku idzie mu troszkę gorzej nie znaczy że sobie lepiej nie poradzi w naturalnych warunkach. Podczytuje, niereguralnie i szukam Twoich postów bo tak mi w pamięci utknelas z tej ganety. To jutro testujesz? Będzie 7dpt? Bo teraz robiłaś betę 5 tak?
Tak jutro 7 dpt z 5 dpt beta 15... mam juz niestety historie jak nie jedna tutaj... Ja jestem pacjentka PA...wla Radw...na... dodam ze ostatnio stwierdzil ze teraz to juz musze zajsc bo on juz nie ma na mnie pomyslu ;(

Trzymam kciuki, znam dziewczynke z forum której mama przy blastce jakoś 7 czy 8 dzień miała betę koło 10 więc kochana nie skreślaj zarodeczka [emoji110][emoji3531]
Tak jutro 7 dpt z 5 dpt beta 15... mam juz niestety historie jak nie jedna tutaj... Ja jestem pacjentka PA...wla Radw...na... dodoam ze ostatnio stwierdzil ze teraz to juz musze zajsc bo on juz nie ma na mnie pomyslu ;(

reklama
Do góry