reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Tak - od 3 dnia wlacza sie czynnik meski. Jesli nic nie ma to pewnie bedzie 6/6 :D :D :D
Było by super ale jakoś tego nie widzę. Chciałabym mieć chociaż 3 zarodki. 2 transfery najpierw jeden a potem 2 zarodki tak jak to miałam przy poprzedniej procedurze. Kiedyś się musi udać. Niestety mój m stwierdził że to nasza ostatnia procedura, on jest realista i jak coś nie zadziałało do tej pory to czemu ma zadziałać później. 🤔

reklama
Było by super ale jakoś tego nie widzę. Chciałabym mieć chociaż 3 zarodki. 2 transfery najpierw jeden a potem 2 zarodki tak jak to miałam przy poprzedniej procedurze. Kiedyś się musi udać. Niestety mój m stwierdził że to nasza ostatnia procedura, on jest realista i jak coś nie zadziałało do tej pory to czemu ma zadziałać później. 🤔
A co jest u was przyczyna?

Pierwsza ciąża to był drugi transfer. Bylam zielona jak szczypiorek na wiosnę... Drugi to i tak dobrze, teraz to wiem doskonale...
Mieliśmy jeszcze 4 zarodki zamrożone, więc naiwnie myślałam, że to wystarczy... Okazało się, że nie wystarczyło. W styczniu zaczynaliśmy nową procedurę i zaskoczyło tym razem od razu. Pierwszy w życiu świeży transfer😊 Akurat przed początkiem epidemii miałam usg serduszkowe.
A Maksik ma teraz 1.5 roku❤️Nadal nie dowierzam, że ten agent niedługo będzie starszym bratem😀
No ja też mam 4 zarodki zamrożone, ciekawe jak to i mnie teraz będzie. A jak sie czujesz w ciazy? Dajesz rade opiekowac sie synkiem?

😁😁😁 ale Cię nastraszylam co? 😂 Ty sobie spokojnie siedzisz w Pl na zasłużonych wakacjach, a ja Cię tu straszę co będzie jak wrócisz 😂, myske ze maseczki będą obowiązkowe dosłownie wszedzie, nawet na ulicy. Już są obowiązkowe w sklepach- w zamkniętych pomieszczeniach. Kiedy wracacie?
Hehe poprostu nie wiem co się tam dzieje mimo że mąż jest tam jeszcze.Mnie nastraszyc nie łatwo....hehe.Jestem w Pl i podoba mi się jak narazie .Kupiłam projekt domu i jak tylko będę go mieć w rękach zaczynam zalatwiac pozwolenia itp A na wiosnę zaczniemy budowe.Dzien za dniem leci strasznie.Dziaciaki mi rosną córeczka dzis konczy 2 miesiące waży 5350 przytula 2 kg od urodzenia.Wrocimy poczatjiemnlub w środku września.

reklama
Do góry