reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pobrali 15, zapłodnili 11 i 9 doszło do 3 doby. Do 5 juz tylko 2 😭😭😭😭😭
Nie smuć się. Trochę jak moja historia. Wylałam morze łez jak dowiedziałam się ze z 16 pobranych dojrzalych komórek (zapłodniło się 12) mamy w 5 dobie tylko 3 blastki...wszystko inne padło po drodze...
Na transfer szłam zapłakana. No i transferowany wtedy zarodek okazał się tym szczęśliwym❤️Obecnie zaczął się już 26tc 😊Na pewno te 2 są super jakości i mam nadzieję, że wkrótce będziesz mamą😊

Jestem po USG. Dziś 22 dpt i kochane widziałam pikajacy punkcik ❤ 140 uderzeń na minutę 😍 szok! Tak ciężko mi uwierzyć. Wiem, że jeszcze daleka droga przede mną, ale jak widać to się udaje! Jak to lekarz mowil na ten czas ciąży jest dobrze, a nawet bardzo dobrze 😍 Trzymam kciuki za Was wszystkie ❤
Cudownie!!! ❤️❤️❤️I teraz życzę Ci nudnej
ciąży i dużo spokoju😊na kiedy masz termin? Dopisz się koniecznie do kalendarza😘😘😘

Hej.
Pamięta mnie ktoś? Jestem po pierwszych zastrzykach z gonalu w invikcie gdańskiej. Nasze ostatnie podejście. Jutro jadę na wykaz covid a w sobotę badania i wizyta. Jak dobrze pójdzie między 3 a 5 sierpnia pick up.
My będziemy mieli FAMSI. Mam nadzieję że to pomoże i będzie dużo pięknych zarodków.

Buziaki babeczki i miłego dnia.
Powodzenia!!! Co za pytanie, ja Cię pamiętam 😘😘😘

Jestem po USG. Dziś 22 dpt i kochane widziałam pikajacy punkcik ❤ 140 uderzeń na minutę 😍 szok! Tak ciężko mi uwierzyć. Wiem, że jeszcze daleka droga przede mną, ale jak widać to się udaje! Jak to lekarz mowil na ten czas ciąży jest dobrze, a nawet bardzo dobrze 😍 Trzymam kciuki za Was wszystkie ❤

Cudownie ❤ ❤ ❤ to musi być wspaniałe uczucie ☺

Hej! Ja po podglądzie:
Na jednym jajniku 4 pecherzyki 18-22mm + jeden pęcherzyk 14-16 mm
Na drugim jajniku 3 pecherzyki 12 mm

W sobota punkcja. Zdecydowałam się na IMSI, chociaż kręcił mi nosem, ze to ma sens jak jest problem z plemnikami, ale trudno, uparłam się, niech wybiorą chociaż najlepszej klasy pod względem morfologii.

Sram w gacie.

Będzie dobrze ✊ ✊ ✊

reklama
Moja mama miała dwójkę dzieci i mówi, ze jedynak to jednak inaczej :p Ciagle baw się ze mną:-) my z bratem rok roznicy prawie jak bliźniaki. To jak cisza była to znaczy, ze nie dobrze. Poza tym chyba zależy od temperamentu dzieci. W mojej rodzinie jest z moim synem trójka dzieci. Każde jest inne. Każde znałam w tym wieku i taki przegląd charakterów. Moja przyjaciółka ma trójkę dzieci z jednego ojca i temperament maja inny zupełnie. U mnie w pracy się śmieją, ze mam ADHD wiec syn ma chyba to po mnie. Mam nadzieje, ze on z tego wyrośnie bo narazie jest bodziec - reakcja. Z drugiej strony od 3 roku życia ma tyle zajęć co 7 latki. 4x w tygodniu ma zajecia dodatkowe nie z wyboru czy ambicji rodziców po prostu musi. I chyba ma prawo mieć dość :-)
No, ja jestem jedynaczką 😉chyba dlatego tak się uparliśmy zeby starać się o więcej niż jedno dziecko

Do góry