reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
I jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6

Strasznie mi przykro 😥 😥 😥 to jest właśnie to czego boję się najbardziej, pojawia się nadzieja, a później wszystko szlag trafia :( :(:( wiem, że teraz nic Cię nie pocieszy, ale pierwszy raz coś drgnęło, wierzę, że to jednak dobrze wróży na przyszłość, bo na pewno się nie poddasz 😘

Wiecie przez to że bazowałam na naturalnym cyklu wiele mnie trudu ominęło. Jeszcze wiele przede mną może ale czuję w takich momentach że poznaje potworne oblicze walki o dziecko i oblicze in vitro. Jestem zdruzgotana ilością łez, rozpaczy, lęku, pogruchotanych nadziei. 🤧 🤧 Ale nic to. Będę szturmować niebo 💪 będę!!!!! Nie ma niemożliwego dla Naszego Stwórcy. Bójcie się nie powodzenia bo wyciągam najmocniejsze działo armatnie 😡 modlitwę! !!!!!!!! Maryjo Pani Gietrzwałdzka, Matko Boża Płaszowska, Święty Gerardzie Majella i Święty Stanisławie Paczyński oredujcie za nami ❤️

reklama
Do góry