o Boziu bardzo mi przykro tulę Cie mocno. Ochłoń, wypłacz, wykrzycz póki co...I jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
reklama
Nieeeee Moja Kochana.... Przytulam Cię najmocniejI jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
nieagatka
Fanka BB :)
[emoji20][emoji20][emoji20]I jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
Tak strasznie mi przykro...
Dziękuje, sprawdzę tez te leki. U nas jest praktycznie taki sam problem i @mary.m tez z tego co dobrze pamietam.Bierze polecone przez urologa: andro in form multi+ i do tego omegę 3. Dobre są. Fajna mieszanka, wysokie dawki witamin... Eh... [emoji24] Strasznie mi przykro.
Waleczna36
Dziewczyny moje TSH wariuje jak nic.... Może to przez ten encontor co myślicie ?
Nie ale dwa tyg temu miałam 2.56 coś koło tego, a teraz mam 0.405 ( przed wzięciem rano encortonu) do tego dalej walczę z tym osadem w moczu i bakteriami, brałam urospet, firalgon i witaminę C i nadal wysokie macie jakąś złota receptę na to.?
Uprzedzam mocz był środkowy strumien i podmylam się dwa razy żeby nie było.
Nie ale dwa tyg temu miałam 2.56 coś koło tego, a teraz mam 0.405 ( przed wzięciem rano encortonu) do tego dalej walczę z tym osadem w moczu i bakteriami, brałam urospet, firalgon i witaminę C i nadal wysokie macie jakąś złota receptę na to.?
Uprzedzam mocz był środkowy strumien i podmylam się dwa razy żeby nie było.
Załączniki
Ostatnia edycja:
Netiaskitchen
Jezu, ja nawet nie umiem nic sensownego napisać... Przytulam najmocniej jak się da!!! TIRa chusteczek bym Ci przywiozła jakbym tylko mogła jeździć TIR em. K****... No...I jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
Dzisiejszy dzień jest na straty, płacz, krzycz, przytul męża, psiaki i miziaki. Może alko by pomogło , i ten TIR chusteczek?
Tylko jednego nie rób, dobrze?
Nie poddaj się!!!
motylek24
O kuwa.....serce mi zamarło. Trzymaj się kochana. Okropne to wszystko, brak słówI jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
O matko [emoji24]I jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
Tak bardzo trzymałam za Ciebie kciuki [emoji29]
Przytulam mocno[emoji8]
Gonia0605
Strasznie mi przykro, trzymaj się dziewczyno... ... Sama nie wiem co gorsze... Brak w ogóle czy najpierw dostać nadzieję, a potem ją stracić...I jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
reklama
Nawet nie wiem co pisacPrzykro mi bardzo.PrzytulamI jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
Podziel się: