reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny moje TSH wariuje jak nic.... Może to przez ten encontor co myślicie ?
Nie ale dwa tyg temu miałam 2.56 coś koło tego, a teraz mam 0.405 ( przed wzięciem rano encortonu) do tego dalej walczę z tym osadem w moczu i bakteriami, brałam urospet, firalgon i witaminę C i nadal wysokie 🥴😔 macie jakąś złota receptę na to.?
Uprzedzam mocz był środkowy strumien i podmylam się dwa razy żeby nie było.

Załączniki

• Screenshot_20200720_153216.jpg
    Screenshot_20200720_153216.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 43
  • Screenshot_20200720_153226.jpg
    Screenshot_20200720_153226.jpg
    53,3 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
I jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
Jezu, ja nawet nie umiem nic sensownego napisać... 😭😭😭Przytulam najmocniej jak się da!!! 😭😭😭TIRa chusteczek bym Ci przywiozła jakbym tylko mogła jeździć TIR em. K****... No...
Dzisiejszy dzień jest na straty, płacz, krzycz, przytul męża, psiaki i miziaki. Może alko by pomogło , i ten TIR chusteczek?
Tylko jednego nie rób, dobrze?
Nie poddaj się!!!

reklama
Do góry