reklama
serdeczne gratulacje!!!!Mam wyniki. Beta 263,6❤
Dziękuję dziewczyny, muszę się ogarnąć sama. Potem sięe odezwę
Nie, nie wierzę po prostu... Tak się cieszyłam, że w końcu się udało... Przutulam Cię najmocniej
Jakie to jest cholernie niesprawiedliwe..
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Pamietaj, ze jesteśmy. Jak tylko będziesz potrzebowała, dawaj znaćDziękuję dziewczyny, muszę się ogarnąć sama. Potem sięe odezwę
Czarna1985
Kochanie moje serce pękło mi na milion kawałków. Nie wierzę normalnie seruduszko przytulam cie bardzo mocno ❤❤❤I jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
Ananasowa93
O nieeeeeeI jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
Dlaczego to musi być takie okrutne
Gonia0605
Każda z nas rozumie, że jak bardzo nie trzymałybyśmy za Ciebie kciuków i jak bardzo byśmy nie współczuły, to sama musisz sobie z tym poradzić... Bardzo mi przykro, wracaj do nas, jeśli będziesz chciała się wygadać...Dziękuję dziewczyny, muszę się ogarnąć sama. Potem sięe odezwę
Margoolcia
Tak mi przykro @fredka84I jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
Nieeeeee!!! Tak bardzo wierzyłam, że się uda nawet nie wiem co napisać bo to i tak nje ma żadnego znaczenia w takim momencieI jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
reklama
I jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
Az nie wiem co napisać, jest mi strasznie przykro trzymaj się Kochana
Podziel się: