Netiaskitchen
Fanka BB :)
Może się boi otworzyć wyniki znam ten ból@fredka84 już 15:01 my czekamy [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może się boi otworzyć wyniki znam ten ból@fredka84 już 15:01 my czekamy [emoji7]
Nieraz jak czytał Twoje posty, to się czuje z moja wiedza taka malutka , nawet i ja z tego czegoś się dowiedziałam, już zapisałam o co pytać doktorkaMusicie zrobić kariotypy i on AZF CFTR. Obowiązkowo chromatyna plemnikowa jak ona wyjdzie złe to nie ma co się starać o naturalne próby bo będą poronienia. Zachodzisz w ciąże ale Być może jest coś w macicy i dlatego tracisz - zrób histero. Twoje AMH jest w normie ale szału nie ma. Jeżeli będziecie się tak bujać a chromatyna wyjdzie kiepska. To scenariusz może wyglądać tak 35 lat AMH 1,5 trudności z pobraniem dużej ilosci komórek a przy czynniku męskim trzeba mieć duzo komórek bo często nie dochodzą do 5 doby. Jeżeli to genetyka czy chromatyna to ilość plemników się zwiększy ale ich jakość się nie poprawi. Możesz mieć tez nie fart ale trzecia poroniona ciąża wrzuca was w poronienia nawykowe....
Poczekaj pół roku na kolejna ciąże i do dobrej kliniki niepłodności.
Moja pracuje, może dlatego że jest w szpitalu ginekologicznym.Moja nie pracuje w niedzielę.
Wspaniałe wieści. My jeszcze mamy 3 zarodki. Umowa jest taka że po każde wracamy. Skoro Pan Bóg pobłogosławił... To nawet nie ma innej opcji. Ale by było gdyby tak każdy się przyjąłMoja kuzynka dwa razy podchodzila do transferu i za każdym razem ziarenko się przyjęło. Ma parkę.
Ona ma jeszcze dwa. Narazie mówiła, że starczy. Z tego co mówiła to w każdej ciąży prawie cały czas wymiotowala...Wspaniałe wieści. My jeszcze mamy 3 zarodki. Umowa jest taka że po każde wracamy. Skoro Pan Bóg pobłogosławił...❤ To nawet nie ma innej opcji. Ale by było gdyby tak każdy się przyjął
może to błąd w laboratorium?! Trzymaj się.I jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
Nie wiem, moja nie. Ja obie punkcje mialam w niedzielę. Tak wypadała stymulacja więc nikt nie kombinował, bo pracują w weekendy i w swięta jak trzeba. Za to się im płaci.Jaka klinika tak pracuje? W invictie w soboty wszystko odbywa się normalnie. Laboratorium też jest czynne.
Masakra trzymaj się Słońce i zbieraj szybko siły do działania, będziesz Mamą!!!I jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6
Bierze polecone przez urologa: andro in form multi+ i do tego omegę 3. Dobre są. Fajna mieszanka, wysokie dawki witamin...Kup mu Profertil, już pisałam ze u nas wyniki bardzo się po tym poprawiły [emoji8]
Eh... [emoji24] Strasznie mi przykro.I jednak mój strach był uzasadniony, ja odpadam. Beta z 31 spadła na 9,6