A gdzie Bazyliszka wcięło? @bazylia128 jak tam się czujesz? Ja muszę zaraz paznokcie na stopach zrobić
. Nie lubię 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawdziłam przed chwilą: 3 osoba 7B, a 5 osoba 2.2.2. Wczesniej coś mi się pomyliłoTakiego oznaczenia 7AA, też nigdy nie widziałam... Takie oznaczenia wg wszystkich źródeł kończą się na 6..
Znalazłam kółka artykułów na ten temat. B jeden masz ponizej: Link do: Ocena zarodków w dniu 5, 6 i 7 - cykl LABORATORIUM OD KUCHNI 5/6 - in vitro, badanie nasienia Parens Centrum leczenia niepłodności
Doba* nie lubię jak słownik podpowiada wyrazySprawdziłam przed chwilą: 3 osoba 7B, a 5 osoba 2.2.2. Wczesniej coś mi się pomyliło![]()
Zobacz, znalazłam jeszcze to... Wygląda na to, że Twoje 2.2.2 to była blastocysta 2BB5 dni, chyba dzień wcześniej albo nawet dwa oznaczony był 7AA.
DziekiZobacz, znalazłam jeszcze to... Wygląda na to, że Twoje 2.2.2 to była blastocysta 2BB
OK, no to jasne... W 3 dobie miałaś 7 komórek, a w 5 blastocyste 2BB. Czyli dość wczesna, ale dobrej jakości... U mnie jeden zarodek przetrzymali do 6 doby i osiągnęli czwórkę... Reszta miała czwórkę w piątej dobie...Sprawdziłam przed chwilą: 3 osoba 7B, a 5 osoba 2.2.2. Wczesniej coś mi się pomyliło![]()
Mamy trzy cyferki- pierwsza oznacza stopień rozwoju blastocysty:Ja miałam ostatnio podany zarodek 2.2.2 , ale szczerze powiem nie wiem co to znaczy![]()
Ja tez bo się znów zapuscilamA gdzie Bazyliszka wcięło? @bazylia128 jak tam się czujesz? Ja muszę zaraz paznokcie na stopach zrobić. Nie lubię
![]()
To i tak masz dobrze .. mój w weekend odsypia do 11stej i wstaje jak już o obiedzie myśleMój to na śniadanie potrafi zrobić tylko twaróg ze szczypiorkiem na kanapki, więc pożytku za bardzo z niego nie mam![]()
Z tego co pamieyam to 3 h wcześniej nie można nic jeść i pićKochane ja mam pytanko bo w poniedziałek kasę na ten wymaz na COVID. I nie wiem jak się przygotować? Myć zęby normalnie? Jakoś przepłukać gardło i czy mogę coś jeść wcześniej czy trzeba jechać tak na surowo ?? Podpowiedzcie bo chce dzisiaj z teściowa drinka wypić ale nie wiem czy mogę ??![]()