reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

😂😂😂, ja tej kasy jeszcze na oczy nie zobaczyłam 😂. A i jak zobaczę to marne resztki, które zostaną po spłacie kredytu 🤦.
A te Twój to tak grzecznie idzie do tego salonu? Mój zawsze podaje milion argumentów że tym razem na pewno nie będzie śmierdział😅. A w razie jak bym coś poczuła to mam go budzić i on w nocy pójdzie na dół. I że on musi ze mną spać i z moimi girkami 😂🤦🤦. I za każdym razem mam taką mega debatę😂
Ale super ze spłacisz kredyt, będzie mega ulga i spokojna głowa.
Co Ty, nie idzie chętnie do salonu, ja to się z tego tak śmieje, a jak już go przekonam, to i tak przychodzi w nocy i obiecuje na wszystko ze nie będzie chrapał 😂 i tak będzie sobie sobie na swojej połówce spał grzecznie 😂 a jak będzie chrapał to sobie pójdzie. No i przeważnie jest tak, ze za niedługo znowu idzie 😂😂😂

reklama
Zajelam się tym co lubię - szaleje z sekatorem, mam nówelkę😜. Siwy pojechał tą swoją kozą pojeździć. A potem mamy jechać zobaczyć na jagody, ale już gdzieś dalej pojedziemy bo u nas nie ma.
A ja i tak wiem że też miałyście takie trzaski jak ja😜
IMG_20200719_103440_1.jpg

U mojego M. Profertil nic nie poprawił... Zastrzyki z bety podniosły mu wyniki, ale tylko chwilowo... Potem wszystko spadło... Nie ma żadnych zdiagnozowanych przyczyn, a badań robiliśmy mnóstwo...
A może miał świnkę jak był dzieckiem? Kurczę nie wiem co jeszcze mogłoby pomoc, u nas ten Profertil naprawdę poprawił sytuacje, bo liczba plemnikow się praktycznie potroila i ruchliwość podniosła o 20%, po roku brania. Nie wiem jakim celu, ale to chyba chodzi o tego zylaka, mąż ma brać jeszcze przez pierwsze 15 dni każdego miesiąca voltaren w tabletkach dwa razy dziennie, może to tez miało wpływ, ze ten żylak się jakoś obkurczył?
Słyszałam tez, ze pyłek pszczeli pomaga?
O zastrzykach słyszę pierwszy raz.
Zamroziliscie nasienie jak była poprawa?

😂😂😂, ja tej kasy jeszcze na oczy nie zobaczyłam 😂. A i jak zobaczę to marne resztki, które zostaną po spłacie kredytu 🤦.
A te Twój to tak grzecznie idzie do tego salonu? Mój zawsze podaje milion argumentów że tym razem na pewno nie będzie śmierdział😅. A w razie jak bym coś poczuła to mam go budzić i on w nocy pójdzie na dół. I że on musi ze mną spać i z moimi girkami 😂🤦🤦. I za każdym razem mam taką mega debatę😂
Kochana cos mnie ominęło? W totka wygrałaś?😁😁😁😁

U mnie zawsze jajecznica albo parówki w wydaniu M. [emoji38], ale nauczyłam się doceniać... Jeśli będziemy zbyt wymagającymi perfekcjonistkami, to będziemy robić wszystko same [emoji12]
Mój to na śniadanie potrafi zrobić tylko twaróg ze szczypiorkiem na kanapki, więc pożytku za bardzo z niego nie mam [emoji12]
Mój mówi do mnie: kochanie, dziś ja gotuje! Po czym przynosi żarcie z sąsiedniej restauracji [emoji1787] a tak to nie wiem czy on chleb masłem posmaruje [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

reklama
Dziewczyny , które suplementują różne cudowne wspomagacze 😊kiedy przestajecie je przyjmować ? Przed stymulacja , przez cała stymulacje dalej łykacie ? Chodzi mi o q10, DHEA .. 🙏🏼

Do góry