reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

😂😂😂, ja tej kasy jeszcze na oczy nie zobaczyłam 😂. A i jak zobaczę to marne resztki, które zostaną po spłacie kredytu 🤦.
A te Twój to tak grzecznie idzie do tego salonu? Mój zawsze podaje milion argumentów że tym razem na pewno nie będzie śmierdział😅. A w razie jak bym coś poczuła to mam go budzić i on w nocy pójdzie na dół. I że on musi ze mną spać i z moimi girkami 😂🤦🤦. I za każdym razem mam taką mega debatę😂
Ale super ze spłacisz kredyt, będzie mega ulga i spokojna głowa.
Co Ty, nie idzie chętnie do salonu, ja to się z tego tak śmieje, a jak już go przekonam, to i tak przychodzi w nocy i obiecuje na wszystko ze nie będzie chrapał 😂 i tak będzie sobie sobie na swojej połówce spał grzecznie 😂 a jak będzie chrapał to sobie pójdzie. No i przeważnie jest tak, ze za niedługo znowu idzie 😂😂😂

reklama
Zajelam się tym co lubię - szaleje z sekatorem, mam nówelkę😜. Siwy pojechał tą swoją kozą pojeździć. A potem mamy jechać zobaczyć na jagody, ale już gdzieś dalej pojedziemy bo u nas nie ma.
A ja i tak wiem że też miałyście takie trzaski jak ja😜
IMG_20200719_103440_1.jpg

U mojego M. Profertil nic nie poprawił... Zastrzyki z bety podniosły mu wyniki, ale tylko chwilowo... Potem wszystko spadło... Nie ma żadnych zdiagnozowanych przyczyn, a badań robiliśmy mnóstwo...
A może miał świnkę jak był dzieckiem? Kurczę nie wiem co jeszcze mogłoby pomoc, u nas ten Profertil naprawdę poprawił sytuacje, bo liczba plemnikow się praktycznie potroila i ruchliwość podniosła o 20%, po roku brania. Nie wiem jakim celu, ale to chyba chodzi o tego zylaka, mąż ma brać jeszcze przez pierwsze 15 dni każdego miesiąca voltaren w tabletkach dwa razy dziennie, może to tez miało wpływ, ze ten żylak się jakoś obkurczył?
Słyszałam tez, ze pyłek pszczeli pomaga?
O zastrzykach słyszę pierwszy raz.
Zamroziliscie nasienie jak była poprawa?

😂😂😂, ja tej kasy jeszcze na oczy nie zobaczyłam 😂. A i jak zobaczę to marne resztki, które zostaną po spłacie kredytu 🤦.
A te Twój to tak grzecznie idzie do tego salonu? Mój zawsze podaje milion argumentów że tym razem na pewno nie będzie śmierdział😅. A w razie jak bym coś poczuła to mam go budzić i on w nocy pójdzie na dół. I że on musi ze mną spać i z moimi girkami 😂🤦🤦. I za każdym razem mam taką mega debatę😂
Kochana cos mnie ominęło? W totka wygrałaś?😁😁😁😁

U mnie zawsze jajecznica albo parówki w wydaniu M. [emoji38], ale nauczyłam się doceniać... Jeśli będziemy zbyt wymagającymi perfekcjonistkami, to będziemy robić wszystko same [emoji12]
Mój to na śniadanie potrafi zrobić tylko twaróg ze szczypiorkiem na kanapki, więc pożytku za bardzo z niego nie mam [emoji12]
Mój mówi do mnie: kochanie, dziś ja gotuje! Po czym przynosi żarcie z sąsiedniej restauracji [emoji1787] a tak to nie wiem czy on chleb masłem posmaruje [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

reklama
Dziewczyny , które suplementują różne cudowne wspomagacze 😊kiedy przestajecie je przyjmować ? Przed stymulacja , przez cała stymulacje dalej łykacie ? Chodzi mi o q10, DHEA .. 🙏🏼

Do góry