reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moj zawsze ze mna spi nawer jak zionie gorzelnia i chrapie jak pociag😁
I dajesz radę w takim smrodku? Ja mam mega czuły węch - moje kumpele mówią że mogę na lotnisku zamiast psa robić 😜.
Mnie nawet małe pierdzioszki w nocy potrafią obudzić a co dopiero taka gorzelnia 😅. Twarda jesteś 😂

reklama
Dzień dobry kochane dziewuszki :) ja wczoraj dostałam okres! I dziś już jestem po pierwszym zastrzyku :) zajebisty ten rekovelle, cieniusieńa igiełka jak muśnięcie komara, a te skurwiele mnie wczoraj tak pożarły, ze nawet na czole mam ślady 🤦🏻‍♀️ ale poza tym moja mamusia przyjechała do nas w odwiedziny i siostrzenica i wypiłam troszkę czerwonego wina i zjadłam ciacho i od dziś dieta!

Dzień dobry kochane dziewuszki :) ja wczoraj dostałam okres! I dziś już jestem po pierwszym zastrzyku :) zajebisty ten rekovelle, cieniusieńa igiełka jak muśnięcie komara, a te skurwiele mnie wczoraj tak pożarły, ze nawet na czole mam ślady 🤦🏻‍♀️ ale poza tym moja mamusia przyjechała do nas w odwiedziny i siostrzenica i wypiłam troszkę czerwonego wina i zjadłam ciacho i od dziś dieta!
U nas też gryzły jak głupie 😱. Skąd tyle tego dziadostwo 😱.
A mamusię masz daleko od siebie?

I dajesz radę w takim smrodku? Ja mam mega czuły węch - moje kumpele mówią że mogę na lotnisku zamiast psa robić 😜.
Mnie nawet małe pierdzioszki w nocy potrafią obudzić a co dopiero taka gorzelnia 😅. Twarda jesteś 😂
Mamy mega szerokie lozko i on z jednej strony przytulony do sciany a ja z drugiej.Z reszta mam taki zawod ze smrodow sie nawacham takich o ktorych istnieniu pojecia nie mialam😉wiec takie raz na jakis czas meza to mi to lotto😄😉

reklama
Mój to na śniadanie potrafi zrobić tylko twaróg ze szczypiorkiem na kanapki, więc pożytku za bardzo z niego nie mam 😜
U mnie zawsze jajecznica albo parówki w wydaniu M. 😆, ale nauczyłam się doceniać... Jeśli będziemy zbyt wymagającymi perfekcjonistkami, to będziemy robić wszystko same 😜

Ostatnia edycja:
Do góry