bazylia128
Fanka BB :)
Musze isc do tych moich pijakow bo już Łukasz marudi - no ale o czym ja mam teraz z nimi gadac? Trzezwy z pijanym się nie dogada ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przy trzycyfrowej sobie zrobisz na pamiątkę, będzie śliczna wyrazista krechaPrawie nic nie czułam, tylko mnie kręciło czasem ale to od żarcia, bo się obzeralam . Tylko zaczęło mnie kłuć z boku, chyba jajnik ja miałam wieczorem ten jasny róż na wkładce, potem na drugi dzień też trochę poklulo i koniec. Czasem też czułam jak na okres, ale to parę razy, i może sobie to wmowilam? Nie robię sikanca, ja muszę czekać najpierw do poniedziałku a potem na serce, może wtedy się ogarnę
u nas już całe stada latają. Ubiłam dwa, okna zamknęłam.No ale wcale nie było komarow i nagle wlaqsnie wylazły nie wiadomo skad i po co
Na co jest ten modulator homocysteiny?Trzymaj trzymaj, bo jeszcze kciuki bardzo potrzebne ❤. No ja ciągle nie mogę uwierzyć że wy wszystkie do mnie te gratulacje piszecie
Ja zawsze miałam na sztucznym, bo lekarz mówił że jest łatwiejszy do opanowania, czy coś.
Wszystkie wszystkie leki mam wymienić?
Acard 1x1
Encorton 15mg x 1
Neoparin 1x1
Prolutex 1x1
Duphaston 3x 1
Estrofem 3x 1
Utrogestan 4x 1
Gluckophage500mg 2x 1
Euthyrox N50 1x1
Wit D, modulator homocysteiny od Liliany, kwas foliowy metylowany
No i wsio
W nocy jak do kibla idę, nie muszę światła zapalać bo sama świecę
Dokładasz coś oprócz prolutexu? Jak Ci wystarczy leków to dorzuć możeProgesteron besins 200x3 i duphaston 1x3 a od jutra prolutex w zastrzyku
No a jak inaczej, nie dało się inaczej!!! Będzie dobrze, i będziesz gruba i bedziesz się turlać zamiast chodzić tego Ci życzęDziewczyny, nadrobiłam w końcu te wszystkie posty od rana. Jesteście wszystkie zdrowo szurniete i najkochańsze na świecie .
@Mirka30 zrobiłaś kupę? To się normalnie czyta jak dobra komedię . Nie dziwię się że korpo nam kibicowało . Nawet nasza mistrzyni spokoju @Netiaskitchen się wciągnęła w szał oczekiwania . Kurde, dziękuję jeszcze raz
Kwas mam teraz firmy Naturell czy coś. A wiesz że za bardzo nie wiem po co ten modulator . Pamiętam że kiedyś mi wyszła homocysteina lekko podwyższona i lekarka kazała brać witaminy z grupy B, nie wiem czy dobrze pamiętamNa co jest ten modulator homocysteiny?
I z jakiej firmy bierzesz kwas foliowy?
Nie rób sikanca, ja zrobiłam 9dpt I kreski nie było prawie wcale widać i takiego dola złapałam, że beta na bank spadła, a oczywiście rosła i się nie potrzebnie denerwowałamPrawie nic nie czułam, tylko mnie kręciło czasem ale to od żarcia, bo się obzeralam . Tylko zaczęło mnie kłuć z boku, chyba jajnik ja miałam wieczorem ten jasny róż na wkładce, potem na drugi dzień też trochę poklulo i koniec. Czasem też czułam jak na okres, ale to parę razy, i może sobie to wmowilam? Nie robię sikanca, ja muszę czekać najpierw do poniedziałku a potem na serce, może wtedy się ogarnę
Jeszcze więcej dołożyć???Dokładasz coś oprócz prolutexu? Jak Ci wystarczy leków to dorzuć może
Ze względu na foliowy metylowany cały czas femibion brałam i teraz właśnie myślę że już pora przerzucić się na coś mniej budżetowego, dlatego pytałam.Kwas mam teraz firmy Naturell czy coś. A wiesz że za bardzo nie wiem po co ten modulator . Pamiętam że kiedyś mi wyszła homocysteina lekko podwyższona i lekarka kazała brać witaminy z grupy B, nie wiem czy dobrze pamiętam