reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama

Widzialas to? Bocian...
Hehe moj mistrz od punkcji i transferu 😜 pieknie gada ale jak zapytałam przed transferem o moje Endo to jaki zły był, w końcu zmierzył . właśnie pisałam że oni w klinice nie zalecają badania proga po transferze. Dają trzy lutinusy oraz dwa duphastony, dawka dzienna. Uważają że wystarczy. U mnie po zmianie na prolutex lekarz z kliniki dołożył jeszcze jeden duphaston. No i przy tych lutinusach 7 dpt mialam progesteron 20.

U notariusza ponad 2godziny spędziłam, masakra. Jestem prawie bogata 😂. Żartuję, spłacam w całości swój kredyt hipoteczny, i trochę grosza zostaje na gorsze czasy.
Wyszłam od notariusza to chyba że 150 zapitalalam do domu, bo miałam 30km. Kuwa, oby do poniedziałku, będzie taki sam stres jak dziś 🤦
I z tym stresem to tak jeszcze trochę będzie 😊oswajaj go gada😀ja też czulam, ze to u Ciebie bedzie TEN transfer!!! Cieszę się, że mam w tym swój malusi udział 😊I naprawdę wierzę mocno , że już od teraz będzie dobrze!!! ❤️❤️❤️

Hehe moj mistrz od punkcji i transferu 😜 pieknie gada ale jak zapytałam przed transferem o moje Endo to jaki zły był, w końcu zmierzył . właśnie pisałam że oni w klinice nie zalecają badania proga po transferze. Dają trzy lutinusy oraz dwa duphastony, dawka dzienna. Uważają że wystarczy. U mnie po zmianie na prolutex lekarz z kliniki dołożył jeszcze jeden duphaston. No i przy tych lutinusach 7 dpt mialam progesteron 20.
U mnie jest tak samo !!! Oni maja taka sama taktykę bo mój prof. był w zespole z Szamatowiczem...

@Fredka serdeczne gratulacje, trzymam ogromne kciulasu za was. Powiedz mi jaki miałaś transferowany zarodek cykl naturalny czy sztuczny i jakie bierzesz teraz leki, bo w tych postach od wczoraj szukam i guzik wielki widzę🙂
Kiedy teraz betujesz ? Buziaki 😘😘😘
Trzymaj trzymaj, bo jeszcze kciuki bardzo potrzebne ❤️. No ja ciągle nie mogę uwierzyć że wy wszystkie do mnie te gratulacje piszecie 🤦
Ja zawsze miałam na sztucznym, bo lekarz mówił że jest łatwiejszy do opanowania, czy coś.
Wszystkie wszystkie leki mam wymienić?
Acard 1x1
Encorton 15mg x 1
Neoparin 1x1
Prolutex 1x1
Duphaston 3x 1
Estrofem 3x 1
Utrogestan 4x 1
Gluckophage500mg 2x 1
Euthyrox N50 1x1
Wit D, modulator homocysteiny od Liliany, kwas foliowy metylowany
No i wsio