Jestem bd miała chłopca i dziewczynke...A czy ty przypadkiem w ciąży bliźniaczej nie jesteś
A na początku byłam pewna, że jeden został bo nisko jak na bliźniaki mi się wydawało, miałam nawet ciut niżej niż @fredka84 , bo miałam bete 29
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem bd miała chłopca i dziewczynke...A czy ty przypadkiem w ciąży bliźniaczej nie jesteś
Nie rób już w niedzielę. Spokojnie zaczekaj do poniedziałku.Boze, ja nie przeżyje do poniedziałku. Nie mogę zrobić nigdzie w niedzielę. Jeszcze próbuje do tego w miarę racjonalnie podejść i męża też uprzedziłam żeby się za bardzo nie cieszył
Jestem☺ bd miała chłopca i dziewczynke...
A na początku byłam pewna, że jeden został bo nisko jak na bliźniaki mi się wydawało, miałam nawet ciut niżej niż @fredka84 , bo miałam bete 29
Teraz my wszystkie trzymamy kciuki za przyrostUdalo sie❤Jezuu, ja nawet nie chcę się za bardzo cieszyć, bo tak się boję
Pięknie jest!! Trzymam kciuki:-) zrób W poniedziałek i sprawdź przyrost.Jezuu, ja nawet nie chcę się za bardzo cieszyć, bo tak się boję
Boże ja dziś, aż otworze wino bezalkoholowe i się napije za Wasze zdrowie i bd się modlić... To bd najdłuższy weekend zapewne w Twoim życiu, ale mam nadzieję że później bd tylkp radośćBoze, ja nie przeżyje do poniedziałku. Nie mogę zrobić nigdzie w niedzielę. Jeszcze próbuje do tego w miarę racjonalnie podejść i męża też uprzedziłam żeby się za bardzo nie cieszył
Piąty transfer, ale teraz wzięłam 2zarodki i miałam immunopresji w poprzednim cykluCiesz się, że masz po drodze niedzielę, przynajmniej będziesz wiedziała, że nie możesz tej bety zrobić...inaczej trudno wytrzymać do kolejnej weryfikacji....
Które to podejście?
Wiem kochana. Rozumiem Cię doskonale bo ja tez sie boje cieszyc. Ale pomysl ze w koncu jakis postep jest bo masz pierwszy raz bete pozytywną. Ja naprawdę czuje ze bedzie dobrze u Ciebie❤❤❤Nie, jeszcze nie. Zobacz co się ostatnio na forum wydarzyło