reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Boże wiedziałam! Jak tylko napisałas o tym plamieniu! Miałam dokładnie tak samo!!!
I bete też miałam taka sama!!!
Aż mi się ręce trzęsą 🤣
Wiedziałam, wiedziałam że się uda❤❤❤❤❤
Boze, ja nie przeżyje do poniedziałku. Nie mogę zrobić nigdzie w niedzielę. Jeszcze próbuje do tego w miarę racjonalnie podejść i męża też uprzedziłam żeby się za bardzo nie cieszył

Dziewczyny jestem, dopiero weszłam do domu i od razu odczytałam, kuwa nie wiem co napisać, bardzo się boję cieszyć bo wiem jak to różnie bywa. Kurde nie mogę przez ostatnie 2 dni poradzić sobie ze stresemZobacz załącznik 1149947
Jaaaaapieeeer ❤️❤️❤️ Wiedziałam musiało zaskoczyć maleńka tej zarodek ruszył ❤️❤️❤️❤️❤️ Cudooooo. Tak bardzo się cieszę ❤️

Kuwa, wszystkie czuły tylko nie ja😱. Serio, jestem mega rozwalona przez 2 dni. Jesuuu, jeszcze moja @bazylia128, tak się o nią martwię, i o @Czarna1985 😢
No ja też byłam pewna na 100% u mnie ze beta bd zero, też miałam podane dwa zarodki, też miałam plamienia na aplikatorze, też miałam taka bete jak Ty, i też się wchuj bałam cieszyć, że następny przyrost bd lipa... A jednak się udało! Także myśl pozytywnie ❤️❤️❤️❤️

Boze, ja nie przeżyje do poniedziałku. Nie mogę zrobić nigdzie w niedzielę. Jeszcze próbuje do tego w miarę racjonalnie podejść i męża też uprzedziłam żeby się za bardzo nie cieszył
Ciesz się, że masz po drodze niedzielę, przynajmniej będziesz wiedziała, że nie możesz tej bety zrobić...inaczej trudno wytrzymać do kolejnej weryfikacji....
Które to podejście?

reklama
Dziewczyny jestem, dopiero weszłam do domu i od razu odczytałam, kuwa nie wiem co napisać, bardzo się boję cieszyć bo wiem jak to różnie bywa. Kurde nie mogę przez ostatnie 2 dni poradzić sobie ze stresemZobacz załącznik 1149947

Ale odjaaaaaaaaaaaaaaaaazd !!

Mówiłam, zę musi być tylko dobrze !!

Powtórz betkę kochana i sprawdź przyrośnik sobie. ;) :) :)

No to sprawa jasna ! Dziś szampanik za Ciebie nad morzem :)

🍾🍾🍾🍾

i coś czuje że nie tylko fale będą falować

Bardzo się ciesze, mimo, że niezbyt długo znam :) Uściski i niech maluszek sobie spokojnie rośnie :)

A Twój tyłek razem z nim :D

Do góry