reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czarnuszko, a ja co do Ciebie też mam dobre przeczucie...
Serio ❤
I mam nadzieję, że się nie pomylę bo ostatnio się czuję jak cyganka🤣
Każde moje przeczucie się sprawdza...
Ale doskonale Cię rozumiem, też się nigdy nie nastawiam, że bd dobrze...
wolę miło się zaskoczyć niż później cierpieć bardziej
Dokładnie. Ostatnio tyle wycierpialam ze nie chce po raz kolejny tego samego przeżywać. Nastawiam sie powoli ze bede zyc bez dzieci , chyba tak mi jest lepiej ale dziękuję za slowa wsparcia ❤

reklama
😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 I co ? 😘😘😘 Ile ci dzisiaj napisałam zebys logidznie myslala - GRATULACJE, JESTES W CIAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piekna beta teraz mocne kciukasy za przyrosty!!!! Jeeesssuuuu ja bylam w tym lesie i nie miałam tam zasiegu, później jak ci napisałam to mi zaraz tel padl - jak zwykle ;) Dopiero wrocilam i juz mam gości ;( @Camilleka ja się modliłam żeby jakos przezyc swoja porazke … Wiecie ze zupełnie zapominam ze jestem zaaplikowana - kurcze bylysmy w lidlu i z torbami chodziłam :o Niuniu teraz oddychaj -- nareszcie już wiadomo... Dziewczyny ata nasza łajza to prawdziwa zolza jak ja probowalam jakos ustawić to mi napisala ze już mi wspolczuje jak JA będę czekac na bete :-D:-D:-D Sama sobie wspolczuje ;) Chyba dzisiaj nie nadrobię bo musze się trochę gośćmi zajac ale teraz przynajmniej na spokojnie się można na czyms skupic!!!!! @fredka84 co siwy na to? U notariusza wszystko ok? Czyli jak dzisiaj jest 7 dpt to kolejna zrobisz 10 dpt ?
U notariusza ponad 2godziny spędziłam, masakra. Jestem prawie bogata 😂. Żartuję, spłacam w całości swój kredyt hipoteczny, i trochę grosza zostaje na gorsze czasy.
Wyszłam od notariusza to chyba że 150 zapitalalam do domu, bo miałam 30km. Kuwa, oby do poniedziałku, będzie taki sam stres jak dziś 🤦

Dziewczyny, nadrobiłam w końcu te wszystkie posty od rana. Jesteście wszystkie zdrowo szurniete i najkochańsze na świecie ❤️❤️❤️.
@Mirka30 zrobiłaś kupę? To się normalnie czyta jak dobra komedię 😂. Nie dziwię się że korpo nam kibicowało 😂. Nawet nasza mistrzyni spokoju @Netiaskitchen się wciągnęła w szał oczekiwania 😂. Kurde, dziękuję jeszcze raz ❤️

U notariusza ponad 2godziny spędziłam, masakra. Jestem prawie bogata 😂. Żartuję, spłacam w całości swój kredyt hipoteczny, i trochę grosza zostaje na gorsze czasy.
Wyszłam od notariusza to chyba że 150 zapitalalam do domu, bo miałam 30km. Kuwa, oby do poniedziałku, będzie taki sam stres jak dziś 🤦
Fredka,no niestety padlo na ciebie,teraz ty, bedziesz kibel tulic,zycze ci tego z xalego serca🤢😀😃😄😁
A pomyslalas zeby proga zrobic?

Dziewczyny jestem, dopiero weszłam do domu i od razu odczytałam, kuwa nie wiem co napisać, bardzo się boję cieszyć bo wiem jak to różnie bywa. Kurde nie mogę przez ostatnie 2 dni poradzić sobie ze stresemZobacz załącznik 1149947
😍✊❤️teraz juz musi być dobrze ❤️
Innej opcji nie bierzemy pod uwagę !!!❤️❤️❤️
Całym ❤️z Tobą !!!!✊

Dziewczyny, nadrobiłam w końcu te wszystkie posty od rana. Jesteście wszystkie zdrowo szurniete i najkochańsze na świecie ❤❤❤.
@Mirka30 zrobiłaś kupę? To się normalnie czyta jak dobra komedię 😂. Nie dziwię się że korpo nam kibicowało 😂. Nawet nasza mistrzyni spokoju @Netiaskitchen się wciągnęła w szał oczekiwania 😂. Kurde, dziękuję jeszcze raz ❤

No właśnie kurde nie mogę jeszcze nic wycisnąc 😂 Zjadlam właśnie rybkę i pije kononke.. Później pójdę sobie kupić sok z ogórków kiszonych i może mi się uda chociaż bobka zrobić 😂😁

reklama
Do góry