reklama
Gonia0605
Fanka BB :)
Rozumiem Cię... Takie już nasze życie, tylko strach od jednego badania do drugiego... Ale ciesz się po cichutku kochana... Trzymam za Ciebie mocno kciuki... To mocna beta, nie jakieś tam ledwo, ledwo, więc będzie dobrze..!Jezuu, ja nawet nie chcę się za bardzo cieszyć, bo tak się boję
Jezu, z całego serca współczuję . Ja od wczoraj chodziłam i co chwilę płakałam. Przepraszam że ja się tu cieszę, a Ty biedna pewnie płaczeszProgesteron w 8 dpt wynik 5,34..dostałam progesteron w zastrzykach..raczej już po ptakach...tyczce mi się chce
Gonia0605
A bety nie badałaś? Niski ten progesteron... Chyba za małe dawki Ci przepisali...Progesteron w 8 dpt wynik 5,34..dostałam progesteron w zastrzykach..raczej już po ptakach...tyczce mi się chce
Aaaa to progesteron, źle Cię zrozumiałam w tym szokuProgesteron
Tysiek777
Wiedziałam że jak tylko się za coś wezmę i nie będę odświeżać co minutę forum, to pewnie się odezwiesz. Pisałam że musisz moja normę wyrobić! Aaaaaaaaa! Ale się cieszę! Gratuluję pozytywnej bety i trzymam kciukasy za przyrost, niech wszystko będzie dobrze!Dziewczyny jestem, dopiero weszłam do domu i od razu odczytałam, kuwa nie wiem co napisać, bardzo się boję cieszyć bo wiem jak to różnie bywa. Kurde nie mogę przez ostatnie 2 dni poradzić sobie ze stresemZobacz załącznik 1149947
Supertrzymam kciuki by odczytajac wynik z powtórki radość była tak sama a nawet większą.Dziewczyny jestem, dopiero weszłam do domu i od razu odczytałam, kuwa nie wiem co napisać, bardzo się boję cieszyć bo wiem jak to różnie bywa. Kurde nie mogę przez ostatnie 2 dni poradzić sobie ze stresemZobacz załącznik 1149947
Ale superrrGRATULACJE!!♥♥Dziewczyny jestem, dopiero weszłam do domu i od razu odczytałam, kuwa nie wiem co napisać, bardzo się boję cieszyć bo wiem jak to różnie bywa. Kurde nie mogę przez ostatnie 2 dni poradzić sobie ze stresemZobacz załącznik 1149947
Boże wiedziałam! Jak tylko napisałas o tym plamieniu! Miałam dokładnie tak samo!!!Dziewczyny jestem, dopiero weszłam do domu i od razu odczytałam, kuwa nie wiem co napisać, bardzo się boję cieszyć bo wiem jak to różnie bywa. Kurde nie mogę przez ostatnie 2 dni poradzić sobie ze stresemZobacz załącznik 1149947
I bete też miałam taka sama!!!
Aż mi się ręce trzęsą
Wiedziałam, wiedziałam że się uda
reklama
Jej, kochana skąd Ty masz siłę po tym wszystkim jeszcze mi gratulować . DziękujęWiedziałam że jak tylko się za coś wezmę i nie będę odświeżać co minutę forum, to pewnie się odezwiesz. Pisałam że musisz moja normę wyrobić! Aaaaaaaaa! Ale się cieszę! Gratuluję pozytywnej bety i trzymam kciukasy za przyrost, niech wszystko będzie dobrze!
Podziel się: