reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale odjaaaaaaaaaaaaaaaaazd !!

Mówiłam, zę musi być tylko dobrze !!

Powtórz betkę kochana i sprawdź przyrośnik sobie. ;) :) :)

No to sprawa jasna ! Dziś szampanik za Ciebie nad morzem :)

🍾🍾🍾🍾

i coś czuje że nie tylko fale będą falować

Bardzo się ciesze, mimo, że niezbyt długo znam :) Uściski i niech maluszek sobie spokojnie rośnie :)

A Twój tyłek razem z nim :D
Ty wariatko jedna ❤. Dziękuję ❤. Poka jak wyglądas

Kuwa, wszystkie czuły tylko nie ja😱. Serio, jestem mega rozwalona przez 2 dni. Jesuuu, jeszcze moja @bazylia128, tak się o nią martwię, i o @Czarna1985 😢
Kochana nie martw sie ja i tak sie nie nastawiam ze cos wyjdzie z tego transferu.
A u Ciebie w koncu musi byc dobrze. Bylas przygotowania na 100 % wiec musialo sie udac❤❤❤

Kochana nie martw sie ja i tak sie nie nastawiam ze cos wyjdzie z tego transferu.
A u Ciebie w koncu musi byc dobrze. Bylas przygotowania na 100 % wiec musialo sie udac❤❤❤
Czarnuszko, a ja co do Ciebie też mam dobre przeczucie...
Serio ❤️
I mam nadzieję, że się nie pomylę bo ostatnio się czuję jak cyganka🤣
Każde moje przeczucie się sprawdza...
Ale doskonale Cię rozumiem, też się nigdy nie nastawiam, że bd dobrze...
wolę miło się zaskoczyć niż później cierpieć bardziej

Czyli miałaś transfer tego 3 dniowego.... szczerze to nie wiem jak to liczyć ... skoro punkcja była w czwartek ... w sobotę transfer to zarodek był dwu czy trzydniowy?? O skoro teraz go rozmroziliw. Zeszły czwartek popołudniu i transfer była rano w piątek to ilu dniowy był ten zarodek? Jak był podzielony Twoj zarodek? U nas świeży 7 komórkowy i teraz słabe bo 3 i 4 bo zaimplementowalismy 2.
Ja miałam transfer w środę i w sobotę zamrozili to 3 dniowe, do krio tez rozmrozili jeden dzień przed transferem to tak jakby 4 dniowy? Moje w 3 dobie są 8komorkowe, a po rozmrożeniu dobił do 10 komórek :) ale co z tego jak się nie udało...

reklama
Kuwa, wszystkie czuły tylko nie ja😱. Serio, jestem mega rozwalona przez 2 dni. Jesuuu, jeszcze moja @bazylia128, tak się o nią martwię, i o @Czarna1985 😢
😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 I co ? 😘😘😘 Ile ci dzisiaj napisałam zebys logidznie myslala - GRATULACJE, JESTES W CIAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piekna beta teraz mocne kciukasy za przyrosty!!!! Jeeesssuuuu ja bylam w tym lesie i nie miałam tam zasiegu, później jak ci napisałam to mi zaraz tel padl - jak zwykle ;) Dopiero wrocilam i juz mam gości ;( @Camilleka ja się modliłam żeby jakos przezyc swoja porazke … Wiecie ze zupełnie zapominam ze jestem zaaplikowana - kurcze bylysmy w lidlu i z torbami chodziłam :o Niuniu teraz oddychaj -- nareszcie już wiadomo... Dziewczyny ata nasza łajza to prawdziwa zolza jak ja probowalam jakos ustawić to mi napisala ze już mi wspolczuje jak JA będę czekac na bete :-D:-D:-D Sama sobie wspolczuje ;) Chyba dzisiaj nie nadrobię bo musze się trochę gośćmi zajac ale teraz przynajmniej na spokojnie się można na czyms skupic!!!!! @fredka84 co siwy na to? U notariusza wszystko ok? Czyli jak dzisiaj jest 7 dpt to kolejna zrobisz 10 dpt ?

Do góry