motylek24
Fanka BB :)
Ale te 5.34 to beta czy progesteron?Progesteron w 8 dpt wynik 5,34..dostałam progesteron w zastrzykach..raczej już po ptakach...tyczce mi się chce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale te 5.34 to beta czy progesteron?Progesteron w 8 dpt wynik 5,34..dostałam progesteron w zastrzykach..raczej już po ptakach...tyczce mi się chce
Nie, jeszcze nie. Zobacz co się ostatnio na forum wydarzyło
Progesteron dzisiaj 5,34...To jeszcze +2 dni i możesz sprawdzaćPowodzenia!!! Najgorsze jest to czekanie na wynik bety
Kuwa, wszystkie czuły tylko nie ja. Serio, jestem mega rozwalona przez 2 dni. Jesuuu, jeszcze moja @bazylia128, tak się o nią martwię, i o @Czarna1985Tak się cieszę! Ja Ty się boisz, to ja za Ciebie się będę cieszyć ❤❤❤!!!!
Wiedziałam!!!! Czulam!!!! Ale super! ❤❤❤
Dokladnie tak !@fredka84 cudownie normalnie to prawda- każda tutaj się doczeka tego momentu.
Jedyny warunek- to walczyć i się nie poddawać ❤ Ty już wystarczająco czekałaś, bardzo mocno trzymam kciuki za dobre przyrosty i nudną ciążę
Bedziesz grubaJezuu, ja nawet nie chcę się za bardzo cieszyć, bo tak się boję
ProgesteronAle te 5.34 to beta czy progesteron?
A co i ile bierzesz? Ja to bym dołożyła i to szybcioremProgesteron dzisiaj 5,34...
Raz miałam 8, a tak to zawsze nic. Dzis 7dpt, wcale się nie znam na betach, to na ten dzień wynik jest w miarę dobry, tak?