Dhea eljot, w aptece kupisz.Ale mnie stresuje beta Fredki, kurcze niemalże jakbym na swoją czekała.
Mi się dzisiaj krwawienie zaczęło, więc po cichu liczę że moja nadzieja się spełni i jak będę w poniedziałek szła do pracy to już najgorsze będę za sobą miała. Myślę jakby polepszyć ilość i jakość moich komórek do następnej stymulacji, dhea, omega, Q10, nie ma jeszcze jakiś czarodziejskich ziółek albo czegoś? Nie wiem jakiś taniec o północy dookoła studni albo płonącego ogniska? Odnalezienie trola na szczycie góry? Chyce się każdego pomyslu
reklama
A i podobno ppdczas stymulacji chodzisz całą na białoAle mnie stresuje beta Fredki, kurcze niemalże jakbym na swoją czekała.
Mi się dzisiaj krwawienie zaczęło, więc po cichu liczę że moja nadzieja się spełni i jak będę w poniedziałek szła do pracy to już najgorsze będę za sobą miała. Myślę jakby polepszyć ilość i jakość moich komórek do następnej stymulacji, dhea, omega, Q10, nie ma jeszcze jakiś czarodziejskich ziółek albo czegoś? Nie wiem jakiś taniec o północy dookoła studni albo płonącego ogniska? Odnalezienie trola na szczycie góry? Chyce się każdego pomyslu
JestemMama!
Fanka BB :)
Właśnie opuściłam klinikę, pobrali 15 jajek ale niestety już wiem że transfer odroczony gdyż za duży mam progesteron@Brakujemiwiary jak się czujesz kochana??
DzejKej 1985
Aktywna w BB
Jakie zarodki wam implementowano? Jak podzielone i w której dobie od punkcji??
Tysiek777
Dhea, Q10 i omegę brałam. Pewnie nie poszło mi przez to że z białych ciuchów to tylko fartuszek w pracy, następnym razem zainwestuje w białe ubranka każdy powód jest dobry żeby powiększyć zawartość szafy, ale białe? Białe pogrubia, a ja już wystarczajaco dobrze wyglądam. No ale czego się nie robi żeby się udało.
A i podobno ppdczas stymulacji chodzisz całą na biało
Tysiek777
Szkoda odroczenia transferu ale tyle jajek, to to już chyba w dwóch koszykach trzeba nieść. Gratulacje! Będą ci wszystkie zapładniać?Właśnie opuściłam klinikę, pobrali 15 jajek ale niestety już wiem że transfer odroczony gdyż za duży mam progesteron
mary.m
Właśnie opuściłam klinikę, pobrali 15 jajek ale niestety już wiem że transfer odroczony gdyż za duży mam progesteron
Piękny wynik to teraz niech się ładnie zapładniają i dzielą a jak się czujesz już po wszystkim? Organizm troszkę odpocznie i transfer będzie w następnym cyklu, też nigdy nie udało mi się mieć świeżego przez progesteron
JestemMama!
Tak, lekarz od razu zapytał czy zapladniamy wszystkie, powoedzialam ze tak. W sumie nie wiem czy dobrze czy nie.Szkoda odroczenia transferu ale tyle jajek, to to już chyba w dwóch koszykach trzeba nieść. Gratulacje! Będą ci wszystkie zapładniać?
Tysiek777
Ja zawsze blastocysty miałam, ale nie wiem jak były pooznaczane. I zazwyczaj połowa odpadała mi, bo nie dotrwały do piątego dnia.Jakie zarodki wam implementowano? Jak podzielone i w której dobie od punkcji??
reklama
Tysiek777
No pewnie że dobrze, jak ja bym chciała mieć szansę na tyle zarodków.Tak, lekarz od razu zapytał czy zapladniamy wszystkie, powoedzialam ze tak. W sumie nie wiem czy dobrze czy nie.
Niech się ładnie zapładniają
Podziel się: