reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale mnie stresuje beta Fredki, kurcze niemalże jakbym na swoją czekała.

Mi się dzisiaj krwawienie zaczęło, więc po cichu liczę że moja nadzieja się spełni i jak będę w poniedziałek szła do pracy to już najgorsze będę za sobą miała. Myślę jakby polepszyć ilość i jakość moich komórek do następnej stymulacji, dhea, omega, Q10, nie ma jeszcze jakiś czarodziejskich ziółek albo czegoś? Nie wiem jakiś taniec o północy dookoła studni albo płonącego ogniska? Odnalezienie trola na szczycie góry? Chyce się każdego pomyslu
Dhea eljot, w aptece kupisz.

reklama
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Ale mnie stresuje beta Fredki, kurcze niemalże jakbym na swoją czekała.

Mi się dzisiaj krwawienie zaczęło, więc po cichu liczę że moja nadzieja się spełni i jak będę w poniedziałek szła do pracy to już najgorsze będę za sobą miała. Myślę jakby polepszyć ilość i jakość moich komórek do następnej stymulacji, dhea, omega, Q10, nie ma jeszcze jakiś czarodziejskich ziółek albo czegoś? Nie wiem jakiś taniec o północy dookoła studni albo płonącego ogniska? Odnalezienie trola na szczycie góry? Chyce się każdego pomyslu
A i podobno ppdczas stymulacji chodzisz całą na biało🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
A i podobno ppdczas stymulacji chodzisz całą na biało🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Dhea, Q10 i omegę brałam. Pewnie nie poszło mi przez to że z białych ciuchów to tylko fartuszek w pracy, następnym razem zainwestuje w białe ubranka 😁 każdy powód jest dobry żeby powiększyć zawartość szafy, ale białe? Białe pogrubia, a ja już wystarczajaco dobrze wyglądam. No ale czego się nie robi żeby się udało.

Właśnie opuściłam klinikę, pobrali 15 jajek 😱😍😍 ale niestety już wiem że transfer odroczony gdyż za duży mam progesteron

Piękny wynik 😍 😍 😍 to teraz niech się ładnie zapładniają i dzielą :) a jak się czujesz już po wszystkim? Organizm troszkę odpocznie i transfer będzie w następnym cyklu, też nigdy nie udało mi się mieć świeżego przez progesteron

reklama
Do góry