reklama
DzejKej 1985
Aktywna w BB
Teraz crio kosztowało nas około 4500 zł. Transfer, rozmrożenie, leki i badania cytologia bo czas jej minął, posiewy, tsh i infekcyjne, wizyta u lekarza. A co do poprzedniego stymulacja, punkcja i transfer i leki nie pamietam, ale mieliśmy dofinansowanie.Około 18 tysięcy, leki badania itd.
DzejKej 1985
Aktywna w BB
I crio było bez dofinansowania z miasta na własny rachunek, nazwali to komercyjnie.Teraz crio kosztowało nas około 4500 zł. Transfer, rozmrożenie, leki i badania cytologia bo czas jej minął, posiewy, tsh i infekcyjne, wizyta u lekarza. A co do poprzedniego stymulacja, punkcja i transfer i leki nie pamietam, ale mieliśmy dofinansowanie.
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Fredka ja też trzymam
Musi być tylko dobrze !!
Musi być tylko dobrze !!
Mam to samo 4 pęcherzyki i ledwo się powstrzymuje, żeby nie wybuchnąć płaczem w pracy.Jestem zalamana
Jestem pi 5 dniach kucia i mam tylko 4 pecherzyki.Nastepny monitoring w poniedzialek.Dostalam do pary id dzisiaj kolejny zastrzyk z Orgalutranu.JPDL wiedzialam ze bedzie lipa bo nic nie czulam.Nawet nie wiem czy ktorys bedzie na tyle dobry czy przezyje po punkcji i czy bedzie transfer.Jestem w pracy a wyc mi sie chce
A ktory dzien bierzesz zastrzyki na stymulacje?Jakie masz AMH?Mam to samo 4 pęcherzyki i ledwo się powstrzymuje, żeby nie wybuchnąć płaczem w pracy.
Oni w Anglii nigdy nie sprawdzają
Ale dziwnie...
JestemMama!
Jak to ja mialam 2 razy badany, raz w 2 dniu cyklu i teraz 2 dni przed punkcja. Ale spodziewałam się tego ze będzie odroczony gdyż końskie dawki hormonów mialam ale może to i lepiej że jest odroczony. Odpocznę psychicznie wezmę po transferze urlop i myślę że to pomożeMi nawet nie sprawdzali progesteronu...
Paulina_92ivf
Początkująca w BB
Dziewczyny robilam estradiol i mam wyniki jakies ktore sie w zadnej normie nie mieszcza czy to przez stymulacje?
U mnie przed punkcją estradiol był kosmiczny aż byłam przerażona, ale wyprodukowałam i pobrali 16 komórek Nie miałam świeżego transferu przez to... ryzyko hiperstymulacji
reklama
JestemMama!
Histeroskopie zaliczyłam do inseminacji w sumie jak by wszystko do kupy zebrać to może i było by więcej na pewno za 2 inseminacje plus 3 która się nie odbyła ale byłam stymulowana, leki i wizyty wyszło 12 tysięcy. Więc myślę że tu jednak przy In Vitro więcejJa już przeszło 30k.
W sumie 4 transfery+ histeroskopia+leki+badania
Ogólnie już sie pogubiłam w liczeniu.
I miałam dofinansowanie z miasta i refundację leków [emoji15]
Podziel się: