reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
HE4 to drugi parametr współczynnika ROMA razem z Ca125 i laboratorium wylicza wtedy wartość współczynnika dla kobiet w określonym wieku. To są markery monitorujące nowotwory jajnika. Samo ca125 to za mało ono może mieć wartość wyższa w różnych innych sytuacjach. Zachowaj spokój. Skontaktuj się z lekarzem u oznacz pozostałe parametry które pewnie też Ci zleci.
Tak, CEA I53, ale to nie jest element tego testu ROMA, więc nie wiem o co z tym chodzi. Ten jest w normie...

Hej słoneczka ☀
Ja już wróciłam do domku,byłam jeszcze w nagrodę po wizycie na takim wielkim hamburgerku z masełkiem orzechowym i frytami,mniami 😜🍔🍟
U mnie sytuacja wygląda następująco:
Nie ma ognisk endometriozy! Mega się z tego cieszę!
I powiedział że była u mnie na 100% owulacja czyli te moje testy owu się sprawdziły 🙂
Endometrium piękne grubiutkie 👌
Kurde do 3 razy sztuka może akurat się teraz uda
Dał mi nadzieje 😍
Zdecydował że nie robimy teraz stymulacji tylko zrobimy badania i że mam lecieć na wakacje wypoczywać i zgłosić się do niego z pięknym pęcherzykiem ciążowym jak wrócę 🙂 i tak ma być😅
Kochany ten mój lekarz 😍
Wyniki badań do 6 tyg wiec jeżeli nie będę w ciąży to po tym czasie zaczniemy stymulke 💪
Zlecił mi:
Kariotyp,MTHFR,Muracja V Leiden,Mutacja genu protrombiny,antykoagulant tocznia,antytrombina,białko C,białko S,Aca,B2GP1
Koszt tych badań 1930zł i wszystko na miejscu w klinice
Dostałam też papiery do in Vitro i cennik..i widzę że ceny poszły w górę.. No cóż
Jak to mówi mój eM: Złodzieje☺
Wstawię Wam tutaj jak to u mnie wygląda
Buziaki 😘

Załączniki

• 16620D5C-5AD3-4332-8468-9980ADB4B1DE.jpeg
    16620D5C-5AD3-4332-8468-9980ADB4B1DE.jpeg
    2,2 MB · Wyświetleń: 92
  • 1CCABAE6-8941-458B-814A-224814B5B814.jpeg
    1CCABAE6-8941-458B-814A-224814B5B814.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 92
Hej słoneczka ☀
Ja już wróciłam do domku,byłam jeszcze w nagrodę po wizycie na takim wielkim hamburgerku z masełkiem orzechowym i frytami,mniami 😜🍔🍟
U mnie sytuacja wygląda następująco:
Nie ma ognisk endometriozy! Mega się z tego cieszę!
I powiedział że była u mnie na 100% owulacja czyli te moje testy owu się sprawdziły 🙂
Endometrium piękne grubiutkie 👌
Kurde do 3 razy sztuka może akurat się teraz uda
Dał mi nadzieje 😍
Zdecydował że nie robimy teraz stymulacji tylko zrobimy badania i że mam lecieć na wakacje wypoczywać i zgłosić się do niego z pięknym pęcherzykiem ciążowym jak wrócę 🙂 i tak ma być😅
Kochany ten mój lekarz 😍
Wyniki badań do 6 tyg wiec jeżeli nie będę w ciąży to po tym czasie zaczniemy stymulke 💪
Zlecił mi:
Kariotyp,MTHFR,Muracja V Leiden,Mutacja genu protrombiny,antykoagulant tocznia,antytrombina,białko C,białko S,Aca,B2GP1
Koszt tych badań 1930zł i wszystko na miejscu w klinice
Dostałam też papiery do in Vitro i cennik..i widzę że ceny poszły w górę.. No cóż
Wstawię Wam tutaj jak to u mnie wygląda
Buziaki 😘
To ten żel to był dobry zakup 😁. Super ze tak Cię pozytywnie nastawił i ze wszystko raczej w porządku, wiec do dzieła 🤭🤗😋

reklama
Do góry