reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
HE4 to drugi parametr współczynnika ROMA razem z Ca125 i laboratorium wylicza wtedy wartość współczynnika dla kobiet w określonym wieku. To są markery monitorujące nowotwory jajnika. Samo ca125 to za mało ono może mieć wartość wyższa w różnych innych sytuacjach. Zachowaj spokój. Skontaktuj się z lekarzem u oznacz pozostałe parametry które pewnie też Ci zleci.
Tak, CEA I53, ale to nie jest element tego testu ROMA, więc nie wiem o co z tym chodzi. Ten jest w normie...

Hej słoneczka ☀
Ja już wróciłam do domku,byłam jeszcze w nagrodę po wizycie na takim wielkim hamburgerku z masełkiem orzechowym i frytami,mniami 😜🍔🍟
U mnie sytuacja wygląda następująco:
Nie ma ognisk endometriozy! Mega się z tego cieszę!
I powiedział że była u mnie na 100% owulacja czyli te moje testy owu się sprawdziły 🙂
Endometrium piękne grubiutkie 👌
Kurde do 3 razy sztuka może akurat się teraz uda
Dał mi nadzieje 😍
Zdecydował że nie robimy teraz stymulacji tylko zrobimy badania i że mam lecieć na wakacje wypoczywać i zgłosić się do niego z pięknym pęcherzykiem ciążowym jak wrócę 🙂 i tak ma być😅
Kochany ten mój lekarz 😍
Wyniki badań do 6 tyg wiec jeżeli nie będę w ciąży to po tym czasie zaczniemy stymulke 💪
Zlecił mi:
Kariotyp,MTHFR,Muracja V Leiden,Mutacja genu protrombiny,antykoagulant tocznia,antytrombina,białko C,białko S,Aca,B2GP1
Koszt tych badań 1930zł i wszystko na miejscu w klinice
Dostałam też papiery do in Vitro i cennik..i widzę że ceny poszły w górę.. No cóż
Jak to mówi mój eM: Złodzieje☺
Wstawię Wam tutaj jak to u mnie wygląda
Buziaki 😘

Załączniki

• 16620D5C-5AD3-4332-8468-9980ADB4B1DE.jpeg
    16620D5C-5AD3-4332-8468-9980ADB4B1DE.jpeg
    2,2 MB · Wyświetleń: 83
  • 1CCABAE6-8941-458B-814A-224814B5B814.jpeg
    1CCABAE6-8941-458B-814A-224814B5B814.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 77
Hej słoneczka ☀
Ja już wróciłam do domku,byłam jeszcze w nagrodę po wizycie na takim wielkim hamburgerku z masełkiem orzechowym i frytami,mniami 😜🍔🍟
U mnie sytuacja wygląda następująco:
Nie ma ognisk endometriozy! Mega się z tego cieszę!
I powiedział że była u mnie na 100% owulacja czyli te moje testy owu się sprawdziły 🙂
Endometrium piękne grubiutkie 👌
Kurde do 3 razy sztuka może akurat się teraz uda
Dał mi nadzieje 😍
Zdecydował że nie robimy teraz stymulacji tylko zrobimy badania i że mam lecieć na wakacje wypoczywać i zgłosić się do niego z pięknym pęcherzykiem ciążowym jak wrócę 🙂 i tak ma być😅
Kochany ten mój lekarz 😍
Wyniki badań do 6 tyg wiec jeżeli nie będę w ciąży to po tym czasie zaczniemy stymulke 💪
Zlecił mi:
Kariotyp,MTHFR,Muracja V Leiden,Mutacja genu protrombiny,antykoagulant tocznia,antytrombina,białko C,białko S,Aca,B2GP1
Koszt tych badań 1930zł i wszystko na miejscu w klinice
Dostałam też papiery do in Vitro i cennik..i widzę że ceny poszły w górę.. No cóż
Wstawię Wam tutaj jak to u mnie wygląda
Buziaki 😘
To ten żel to był dobry zakup 😁. Super ze tak Cię pozytywnie nastawił i ze wszystko raczej w porządku, wiec do dzieła 🤭🤗😋

reklama
Do góry