Teraz relaksi w poniedziałek wielki dzieńNic kompletnie. Czuje sie bardzo dobrze. Nic mnie nie boli. Nawet mnie to martwi czy ten wlew cos zadzialal. Kurcze ja to chyba mam problemy z glowa jak boli to zle, nie boli tez zle chyba za bardzo panikuje
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
O 8Będzie dobrze trzymam kciuki. O której punkcja.?
No ja Ci pisze ze relaks i spokój, a teraz odczytuje ze się martwisz... nie wiem co napisać... daj znać jak po wizycie, może nie będzie zle. Psiaki sobie dobrze radzą ze słabszym wzrokiem, oby to niż poważniejszego, bądź dobrej myśliDziewczyny ale mam dola, moj shogun traci wzrok i ogolnie nie jest z nim za dobrze. Dzis ma badanie krwi i weterynarz zadecyduje co z nim
Czarna1985
Nie chorowal prawie wcale. Kilka lat temu mial problemy ze stawami ale bardzo szybko wdrożyliśmy leczenie i bylo ok. On jest dla mnie jak moje dziecko bardzo go kocham i nie wyobrazam sobie jego odejścia. Jeszcze teraz przed samym transferem takie coś. Kuzwa dlaczego my nie mamy szczęścia i ciagle cosTo jeszcze nie taki staruszek jak na małego pieska. Może coś da się jeszcze zrobić. A chorował coś wcześniej? Bardzo mi przykro bo wiem że pieski w domu to są jak dzieci i człowiek się tak samo martwi i denerwuje.
To super wynik ! ❤ Jak się czujesz?
Już doczytałam ze dobrze i mąż chodził z Tobą na siku
Dziękujeee kochana, czuję się ok
Dzwonili z labo i powiedzieli że jak wszystko będzie tak jak trzeba to w poniedziałek transfer
Mąż ma urodziny dzisiaj, więc super prezent dla Niego
Czarna1985
Dziekuje kochana. Dam znac na pewno. Staram sie myslec pozytywnieNo ja Ci pisze ze relaks i spokój, a teraz odczytuje ze się martwisz... nie wiem co napisać... daj znać jak po wizycie, może nie będzie zle. Psiaki sobie dobrze radzą ze słabszym wzrokiem, oby to niż poważniejszego, bądź dobrej myśli
Czarna1985
Super to będziemy mialy razem transfer naszych kropeczkowDziękujeee kochana, czuję się ok
Dzwonili z labo i powiedzieli że jak wszystko będzie tak jak trzeba to w poniedziałek transfer
Mąż ma urodziny dzisiaj, więc super prezent dla Niego
nie brałam. CieszęA brałaś przed transferem jakaś gonadotropine np Ovitrell. Jeśli nie to można się cieszyć już.
Czarna1985
Idzie malymi kroczkami. Tak długo na ten dzien czekalam ....Teraz relaksi w poniedziałek wielki dzień
reklama
No to jestes w ciąży! Teraz tylko beta dla potwierdzenia , kiedy robisz?nie brałam. Cieszę
Podziel się: