Wiem Kochana, wiem jak długo i popatrz jak zleciałoIdzie malymi kroczkami. Tak długo na ten dzien czekalam ....
reklama
Margoolcia
Fanka BB :)
Reeeeeeelacjanie brałam. Cieszę
Super to będziemy mialy razem transfer naszych kropeczkow
Ale super
Będę się modliła aby wszystko nam się udało
motylek24
O ja pamiętam twoje długie starania. Jak przyszłam na to forum to już tutaj gościłaś. Gratulacje, teraz niech ten cud trwa.dziewczyny dzis 6dpt i mam 2 kreski.
Gonia0605
Nie mam endometriozy... No właśnie moje jajniki tak wyglądają przynajmniej od pięciu lat... Wcześniej nigdy nie miałam usg, bo nie było potrzeby... Wiecie... Standard... okresowe badania, cytologia raz w roku i to wszystko. Dopiero jak zaczęliśmy starać się o dziecko to wyszło... Ale cały czas odsuwane to było na dalszy plan... Najpierw stymulacje, fajnie duzo pęcherzyków, tyle że większość pustych... Nakłuwane, powracały w kolejnych cyklach... Klika razy gin wspomniał, że może warto zbadać, ale wiecie jak to jest, kiedy się ma nadrzędny cel... Dopiero ostatnio wspomniał, że gdyby chodziło o jego żonę czy mamę, to nalegałby na badanie onkologiczne i zasugerował te markery... No to zrobiłam... I oto wynik... Dzwoniłam do niego, mam nadzieję, że oddzwoni...Gonia a czy ty aby nie masz endometriozy lub stanu zapalnego bo wtedy wskaźnik jest podwyższony? Przecież od 2018 miałaś usg i jak wtedy jajniki wyglądały? Najprościej to chyba skonsultować z gin ale takim co jest też onkologiem bo szkoda nerwów. Daj nam koniecznie znać.
nieagatka
Jaaaa!!!dziewczyny dzis 6dpt i mam 2 kreski.
Weszłam na forum, żeby Cię wywołać.
Lecisz na bete?
Gonia0605
Dzięki...Ja miałam ponad 80, przy endomendzie... Musisz do ca zrobić koniecznie test Roma, tylko te wyniki razem liczone dadzą odpowiedź, co to jest. Trzymam kciuki za dobre wiesci
klaudiaanita
Dokładnie ja mam endometriozę i przy torbielach miałam wynik chyba 200A poza Ca 125 coś oznaczalas? Do całości obrazu powinnaś oznaczyć jeszcze współczynnik ROMA. Samo Ca125 może być podwyższone np w endometriozie .
Gonia0605
Chyba czegoś nie rozumiem.... Zobacz co znalazłam....Szybciutko do onkologa.! Żeby wykluczyć nowotwór. Będziesz wtedy spokojniejsza. Pamiętaj że do onkologa nie ma skierowan. Dzwonisz i Cię zapisują. Wejdź na stronę terminy leczenia NFZ gov i tam wyszukaj najszybszy termin. Dzwonisz i idziesz.
Szybciutko do onkologa.! Żeby wykluczyć nowotwór. Będziesz wtedy spokojniejsza. Pamiętaj że do onkologa nie ma skierowan. Dzwonisz i Cię zapisują. Wejdź na stronę terminy leczenia NFZ gov i tam wyszukaj najszybszy termin. Dzwonisz i idziesz.
Załączniki
reklama
Gonia0605
Dokładnie ja mam endometriozę i przy torbielach miałam wynik chyba 200
Jeszcze mi kazał CEA I53 (ale jak czytałam co to jest, to nie rozumiem dlaczego) - ten jest w normie... Nie dał mi tego drugiego markera z ROMA, a ja głupia skąd miałam wiedzieć...
Podziel się: