motylek24
Fanka BB :)
Aplikator wywal w pi....du.Dziś też było troszeczkę różu na aplikatorze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aplikator wywal w pi....du.Dziś też było troszeczkę różu na aplikatorze
Powiem ci, że ja zajebi.s.cie zaniosłam obie stymulacje, może pod koniec byly wzdęcia i lekki ból jajników. A tak to wszystko było elegancko, znaczy prawie nic nie czułamJezu, Jezu, od poniedziałku się kłuje i nic nie czuje boje się, że nic się nie dzieje!!!
Ekscytacja to dobry stan. Gorsze emocje są potem. Póki co ciesz się tym co będzie się działo, bo będzie się działo!!! Powodzenia!!!Dzięki od jutra zaczynam stymulacje i jestem niezdrowo pobudzona cieszę się i boję jednocześnie. Miałam wcześniej 2 IUI i bardzo przeżywałam niepowodzenia. Bardzo czekałam na ten moment.
Może tak być. Ale to nie szkodzi. Jak bedziesz mieć podgląd to wtedy będzie wiadomo czy organizm dobrze zareagował na leki i czy dawka do utrzymania czy do zmiany. Stymulację można ciągnąć tyle ile potrzeba. Moich 18 dni chyba nie pobijeszJezu, Jezu, od poniedziałku się kłuje i nic nie czuje boje się, że nic się nie dzieje!!!
Będzie piękna Beta ! mówię Ci !Jutro rano jadę, to będzie 7dpt. Dziś nie chce robić bo wolę mieć pewność, a 7 dzień to będzie już taki porządny wynik. Masakra jakaś .
We wtorek 13dpt beta była już tylko 17. Odstawiłam leki i czekam na oczyszczanie.Tysia,co sie stalo?
Szukam jakiegos postu od ciebie,ale piszecie tylu pierdul ,ze ciezko cos znalezc
Właśnie czytam że masz dziś wizytę . Super, nareszcie będziesz miogła działać . O której jedziecie?Będzie piękna Beta ! mówię Ci !
Jezu no oby tak było! Ostatnio czułam jajniki, tylko nie pamietam Czy od samego początku czy pod koniec dopiero jak te pecherzyki były już duże...Powiem ci, że ja zajebi.s.cie zaniosłam obie stymulacje, może pod koniec byly wzdęcia i lekki ból jajników. A tak to wszystko było elegancko, znaczy prawie nic nie czułam
No nie chociaż byłam blisko, bo 17 dniMoże tak być. Ale to nie szkodzi. Jak bedziesz mieć podgląd to wtedy będzie wiadomo czy organizm dobrze zareagował na leki i czy dawka do utrzymania czy do zmiany. Stymulację można ciągnąć tyle ile potrzeba. Moich 18 dni chyba nie pobijesz