Przecudowna a mąż niestety zabił ja tez bym nie dała rady ale on jest bez sercaZabił go?. Ja mam trzy pułapki na krety i żadnej nie zastawiam bo nie chcę żeby on umarł przeze mnie . Mój sąsiad też potrafi stać kilka godzin w miejscu i żabic go łopatą
Pokażę ci niemieckiego Czerwonego Kapturka, piękna jest i nie choruje.
Zobacz załącznik 1148970 Zobacz załącznik 1148971
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Low juuu tuuuu już ci pisałam ze pewnie byśmy się dogadaly - a wniosek jest taki ze już widze jak sama będziesz fixowac przed transferemHehehehe aj lov ju❤
Ja mialam plamienie w 6 dpt
Ja miałam plamienie w 6 dpt. Już wtedy czułam, że sie nie udało. Mam nadzieje ze kolejny transfer sie uda. Myslisz że od razu w kolejnym cyklu będę mogła do niego podejść?No co Tyyyyy..
Ale wiesz co..ja mam wrażenie, że oni rzadko pamiętają co kto miał przypisane.
Ja jestem u Rawskiego już 1,5 roku.
Wcześniej próbował jeszcze naturalnie.
Jedyne co mi przeszkadza to to że czuje się jak jedna "z".
Ja mam dofinansowanie więc napewno zostaje, tylko myślę że może inny lekarz?
Zastanawiam się tylko czy każdy lekarz ma inne podejście z lekami
Właśnie pisałam że u mnie 3 dzień od transferu ...i szyjce jakieś plamienie jak biorę luteinę ..a mój lekarz "teraz to już nic nie możemy zrobić" i ma mi dać zastrzyki z progesteronem jeszcze
bazylia128
A kto namawial ????? Widze ze apetyt dopisuje - już cie widze jak będziesz w ciąży z bliźniakami OOOO jprdl zjesz SiwegoDobra, namowilyscie mnie, idę smażyć ziemniaki
Jestem torba nienażarta . To faktycznie chyba przez ten encorton, tak jak u Ciebie . Noooo, Siwy to mi wiecznie coś do buzi oferujeA kto namawial ????? Widze ze apetyt dopisuje - już cie widze jak będziesz w ciąży z bliźniakami OOOO jprdl zjesz Siwego
Netiaskitchen
Tak było a teraz jest mega kociarzema mlody to w ogóle uwielbia kotyNecia sliczniutkie Tez pewnie bardzo je kochasz Pamietam jak opowiadalas ze ty chcialas jednego kota, maz nie chciał i w efekcie macie dwa koty tak to było? Popraw mnie jak cos przekrecilam
Słuchaj, mi pierwszy raz lekarz kazał badać proga przed transferem. Po 4 dniach brania utrogestan 200mg 3x1 miałam progesteron 13 coś tam. W dniu transfeu powiedziałam że mam wynik i on wypisał receptę na Prolutex. W dniu transfeu kazał wziąć 2 zastrzyki, a potem raz dziennie. Do tego sama sobie zwiększyłam o jedną tabletkę Utrogestanu, czyli teraz biorę razem 800mg + ProlutexDziewczyny jakie mialyscie dawki progesteronu przed transferem na sztucznym cyklu?bo ja mam wrażenie ze za mało jego biore
Patrzac moje wyniki zalamuje mnie ze tak malo mi sie on wchlania
bazylia128
A co???Jestem torba nienażarta . To faktycznie chyba przez ten encorton, tak jak u Ciebie . Noooo, Siwy to mi wiecznie coś do buzi oferuje
Tysiek777
To jest bardzo proste, statystyka nie kłamie, teraz musi nastąpić ten lepszy czas, przynajmniej dla niektórych z nas. Statystyki pokazują że to komuś się udaje, a więc jeśli jednej się nie udało, to innej już powinno.JPRDL niech mi ktoś przylozy ta łopata jak temu biednemu krecikowi Musze się jakos ogarna bo mi od wczoraj tak nastrój poleciał - ze tyle poronien, tyle prob nie udanych ;( Przeciez po to się tyle kulam, tyle staralm żeby wlasnie dojść do tego dnia i z kanoczyc transferem - to o huuu….jjjj mi chodzi? Niech mi to ktoś wytłumaczy...
reklama
KiełbaskęA co???
Podziel się: