To jest w znieczuleniu miejscowym, w szyjkę macicy, spoko, do zniesieniaW Anglii się leczę... Kazali z rana tylko wziąść 2 paracetamole i mam być tam o 9:00 a o 10:00 punkcja.. Kazali też wziąść skarpety, laczki i szlafrok i 3h przed nie mam nic już pić... I dzisiaj po 24 nie jeść...Nie mam żadnych przeciwskazań...
reklama
We Francji na przykład tez do zniesienia!Punkcja bez narkozy??? A gdzie tak robią? Przecież to tortury...
Przygotowywać się Kochana i czekać, zaaplikować dowcipnie lek i czekaćO 9:00 mam tam być a o 10:00 punkcja..
Zastanawiam się po co mam być tak wcześnie, co będą mi robic przez ten czas...
To jest w znieczuleniu miejscowym, w szyjkę macicy, spoko, do zniesienia
Ok dziękuję kochana
A bety nie robiłaś jeszcze? Sikance często oszukują...Nie możesz kopać ,nawet nie można się poruszyć bo grożą ,że mogą Ci przekłuć igła ,to co nie potrzeba także ,jak takie coś usłyszysz ,to uwierz...że nawet nie drgniesz nie jest to przyjemne ,ale zaciskasz zeby i myślisz ,że coraz bliżej do celu . Mi dawali zastrzyk z morfiny w dupę przed .
Dzisiaj mam 9 dpt i test negatywny ,także znowu jedna wielka duuuupa
Przygotowywać się Kochana i czekać, zaaplikować dowcipnie lek i czekać
A Tobie jak dali znieczulenie?? Do cipy??
Tysiek777
Fanka BB :)
Jest jeszcze jedna rzecz która mi spokoju nie daje, moja lekarka jest do 27 na urlopie ale jak wróci to zapytam. Bo ja u siebie widzę jeszcze jedna opcję, patrząc na przeszłość trochę ryzykowaną, ale jednak. Z jednej strony nie mam wytłumaczenia dlaczego z moich pięciu ciąż dziecka nie ma, ale przed pierwszą procedurą u nich, jak jeszcze miałam dwa jajowody zrobili mi stymulację kontrolowaną z niskimi dawkami puregonu i z tego miałam ciążę pozamaciczna. Może wcale u mnie nie trzeba ivf, tylko wystarczyłaby stymulacja i do tego leki immuno. Co myślicie?
Masakrycznie.Ale moze dlatego ze mam miediaczki bezboloweMasz drożne i Cie bolało?
Ja wzięłam ibuprofen i dla mnie te skurcze były jak przy okresie...
reklama
Mirka miękka dupko przeżyjeszTak, niby miejscowe jakieś, szczerze wolalabym spać...
Podziel się: