reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

W Anglii się leczę... Kazali z rana tylko wziąść 2 paracetamole i mam być tam o 9:00 a o 10:00 punkcja.. Kazali też wziąść skarpety, laczki i szlafrok i 3h przed nie mam nic już pić... I dzisiaj po 24 nie jeść...Nie mam żadnych przeciwskazań...
To jest w znieczuleniu miejscowym, w szyjkę macicy, spoko, do zniesienia 😉

reklama
Kurde mam przesunięte rozpoczęcie stymulacji .. po usg lekarz stwierdził , ze w pon raz jeszcze zrobimy bo niewyraźnie widać było .. i mam do tego czasu tylko decapeptyl brać .. 🤨🤨🤨

Nie możesz kopać 😂😂,nawet nie można się poruszyć bo grożą ,że mogą Ci przekłuć igła ,to co nie potrzeba 😱😱 także ,jak takie coś usłyszysz ,to uwierz...że nawet nie drgniesz 😉nie jest to przyjemne ,ale zaciskasz zeby i myślisz ,że coraz bliżej do celu 🤰🤰. Mi dawali zastrzyk z morfiny w dupę przed .

Dzisiaj mam 9 dpt i test negatywny ,także znowu jedna wielka duuuupa😥😥😥
A bety nie robiłaś jeszcze? Sikance często oszukują...

Jest jeszcze jedna rzecz która mi spokoju nie daje, moja lekarka jest do 27 na urlopie ale jak wróci to zapytam. Bo ja u siebie widzę jeszcze jedna opcję, patrząc na przeszłość trochę ryzykowaną, ale jednak. Z jednej strony nie mam wytłumaczenia dlaczego z moich pięciu ciąż dziecka nie ma, ale przed pierwszą procedurą u nich, jak jeszcze miałam dwa jajowody zrobili mi stymulację kontrolowaną z niskimi dawkami puregonu i z tego miałam ciążę pozamaciczna. Może wcale u mnie nie trzeba ivf, tylko wystarczyłaby stymulacja i do tego leki immuno. Co myślicie?

reklama
Do góry