Nie wrzucajmy całej Polonii do jednego wora ! Ludzie z różnych powodów emigrują . Ale to nie temat na ten wątek ... lepiej się już nie będę wypowiadaćZgadzam się całkowicie.
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Też jestem za tym . W USA mnie wyjątkowo wkurzają.....
bazylia128
proszę jak macie chwile to posłuchajcie tego
bazylia128
Co ty Lolus taka dzisiaj butna masz sie wypowiadaćNie wrzucajmy całej Polonii do jednego wora ! Ludzie z różnych powodów emigrują . Ale to nie temat na ten wątek ... lepiej się już nie będę wypowiadać ☺
nieagatka
Jasne, że tak. Sama od 11 lat mieszkam za granicą. Ale jaki nie byłby to powód - nie ma Cie tam, więc nie widzę powodu żeby decydować o losie ludzi, którzy tam zostali.Nie wrzucajmy całej Polonii do jednego wora ! Ludzie z różnych powodów emigrują . Ale to nie temat na ten wątek ... lepiej się już nie będę wypowiadać [emoji3526]
A co jeśli ktoś chce wrócić i chce głosować , żeby nie musieć wracać do syfu ??! Bo na moim osobistym przykładzie zwyczajnie nie stać mnie na powrót i rozpoczęcie np procedury ivf ...Jasne, że tak. Sama od 11 lat mieszkam za granicą. Ale jaki nie byłby to powód - nie ma Cie tam, więc nie widzę powodu żeby decydować o losie ludzi, którzy tam zostali.
nieagatka
Ale ja nie bronię Ci głosować, broń Boże.A co jeśli ktoś chce wrócić i chce głosować , żeby nie musieć wracać do syfu ??! Bo na moim osobistym przykładzie zwyczajnie nie stać mnie na powrót i rozpoczęcie np procedury ivf ...[emoji17]
Po prostu uważam, że jeśli ktoś latami jest poza krajem to nie powinien tego robić. Tylko tyle.
Co ty Lolus taka dzisiaj butna masz sie wypowiadać
[/QUOTE
Jak to mówią lepiej o pogodzie niż o polityce pogadać i chyba przy tym pozostanę peace & love dziewczynki
Czekam na wizytę, stres jest olbrzymi ale jestem dobrej myśli eh... Kiedys to się skończy?
I jak kochana po wizycie???
reklama
Ale ja nie bronię Ci głosować, broń Boże.
Po prostu uważam, że jeśli ktoś latami jest poza krajem to nie powinien tego robić. Tylko tyle.
A dlaczego, skoro na przykład ma zamiar wrócić i interesuje go sytuacja w Polsce...
Podziel się: