nieagatka
Fanka BB :)
Obawiam sie, ze niestety nic.No i pytanie zasadnicze co możemy zrobić jak ta Białoruś nam nie pasuje oprócz wyjazdu za granicę? Bo ja już nie mam pomysłu [emoji25][emoji25][emoji25]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obawiam sie, ze niestety nic.No i pytanie zasadnicze co możemy zrobić jak ta Białoruś nam nie pasuje oprócz wyjazdu za granicę? Bo ja już nie mam pomysłu [emoji25][emoji25][emoji25]
Tylko ta z USA ma klapki na oczach. Ludzie, którzy w większości latami Polski na oczy nie widzieli. Ogólnie jestem za tym, żeby emigracja głosować nie mogła.Polonia wręcz szkodzi Trzaskowskiemu. W USA przegrał i to procentowo większą różnicą niż w PL.
Coby była jasnośćPolonia wręcz szkodzi Trzaskowskiemu. W USA przegrał i to procentowo większą różnicą niż w PL.
Nic nie robię, nic nie czuję, ostatnio też nic nie czułam kuwa Nie wiem co to będzie...@fredka84 kochanie robisz dzisiaj jakies pomiary? Dzisiaj 3 dpt jak się czujesz?
Jak to co będzie - brak snu i będziesz latala z cycorkami na wierzchu Musi się udac - rozumiesz????!!!!! Jak nie teraz to cos będziemy radzic Ale jestem na 99% pewna ze teraz się uda ❤ ❤ ❤ CiEEEEEEEEEE!!!!!! Alez jestem dzisiaj rozczulona - to chyba hormony co ? Postanowilam ze na dzień przed transferem tez sobie oznacze proga bo mi jakos tak dziwnie brac tylko dwie tabletki dziennie...Nic nie robię, nic nie czuję, ostatnio też nic nie czułam kuwa Nie wiem co to będzie...
Ogólnie we Francji, czy wśród tych co pala? ogólnie to maja dość wysoka skuteczność, zależy dużo od lekarza, klinik, możesz się tutaj leczyć całkowicie za Free lub częściowo, to zależy od kliniki, bo w niektórych tez się dopłaca za opiekę. A czy u tych palaczek to było skuteczne, to już nie czytalam, bo mnie zagotowało, ale pewnie nie tylko mnie, bo bardzo mało dziewczyn to skomemtowalo, wiec to tylko kilka takich „mądrych”.Kochana a jaka jest u nich skuteczność?
Zgadzam się całkowicie.Tylko ta z USA ma klapki na oczach. Ludzie, którzy w większości latami Polski na oczy nie widzieli. Ogólnie jestem za tym, żeby emigracja głosować nie mogła.
Też jestem za tym . W USA mnie wyjątkowo wkurzają.....Tylko ta z USA ma klapki na oczach. Ludzie, którzy w większości latami Polski na oczy nie widzieli. Ogólnie jestem za tym, żeby emigracja głosować nie mogła.
Oj chciałabym mieć tą Twoją pewność❤ Fuchę z cycorkami ma @motylek24 - to nasza nadworna ekshibicjonistka. Ja mogę z czym innym na wierzchu lataćJak to co będzie - brak snu i będziesz latala z cycorkami na wierzchu Musi się udac - rozumiesz????!!!!! Jak nie teraz to cos będziemy radzic Ale jestem na 99% pewna ze teraz się uda ❤ ❤ ❤ CiEEEEEEEEEE!!!!!! Alez jestem dzisiaj rozczulona - to chyba hormony co ? Postanowilam ze na dzień przed transferem tez sobie oznacze proga bo mi jakos tak dziwnie brac tylko dwie tabletki dziennie...
No głupota nie boli - ale wiesz ze ja mam sasiadke ona dwa lata temu zaszla z trzecim dzieckiem w ciaze a ja wtedy zaczynałam in vitro... i ona cala ciaze palila, mało tego specjalnie się pokazywala z fajkami bo powiedziała ze nie będzie się ukrywać. Twierdzila ze jakby teraz nagle rzucila to więcej by to szkod narobilo Palila do porodu. W dzień porodu jak czula skurcze zanim wsiadła do samochodu wypalila ze dwie fajki - urodzila w jakies dwie godziny zdrowiutkie dziecko - i jak ja odwiedziłam na dzień po porodzie to największym przezyciem był fakt ze prawie dwa dni nie może zapalićOgólnie we Francji, czy wśród tych co pala? ogólnie to maja dość wysoka skuteczność, zależy dużo od lekarza, klinik, możesz się tutaj leczyć całkowicie za Free lub częściowo, to zależy od kliniki, bo w niektórych tez się dopłaca za opiekę. A czy u tych palaczek to było skuteczne, to już nie czytalam, bo mnie zagotowało, ale pewnie nie tylko mnie, bo bardzo mało dziewczyn to skomemtowalo, wiec to tylko kilka takich „mądrych”.