Jesteśmy kochana przede wszystkim za in vitro, czyli to wyklucza Pyzategokomu kibicujecie??
też mieliście na fb, że Ci co oddali głos na dude teraz nie muszą, bo głosy przechodzą automatycznie do II tury ??
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
ja dzisiaj ze 4 godziny spalam jestem podlamana ;( już brak nadzieji ;( Wiecie wczoraj mój Łukasz pomogl naszej 87 - letniej sąsiadce i podwiozl ja na wybory a wiedzieliśmy ze będzie glosowala na PIS - jednak on jest zdania ze każdy ma prawo do oddania swojego glosu… I jak wracali to się jej zapytal na spokojnie dlaczego Duda? A ona na to - nie będzie nam taki Trzaskowski dzieci wyklrzystywal seksualnie jak wysiadala to zrobila na czole Łukaszowu znak pokojuJeju kobity spać nie możecie??
JestemMama!
Czekam na wizytę, stres jest olbrzymi ale jestem dobrej myśli eh... Kiedys to się skończy?
Netiaskitchen
No i pytanie zasadnicze co możemy zrobić jak ta Białoruś nam nie pasuje oprócz wyjazdu za granicę? Bo ja już nie mam pomysłuOni sobie nie dadzą wyrwać zwyciestwa. Z jakiegoś powodu Duda świętuje bez oficjalnych wyników.
Teraz już tylko krok Polsce do Białorusi....
dziewczyny normalnie trzęsę się z nerwów przez te pieprzone „wybory”. Nie wiem jak się da żyć w takim chorym Pisiorowym państwie dłużej Ja byłam dziesięć lat w Londynie i pięć lat temu wróciłam na stałe i teraz nie wiem czy aż tak było warto Życie w państwie dyktatury coraz bardziej mnie przeraża
bazylia128
Kochana a jaka jest u nich skuteczność?Francuzki, to podobne forum jak to, tyle ze francuskie. Ja się tam dużo nie udzielam, ale czytam czasami i to już nie pierwszy raz kiedy jestem w szoku, ale to mnie całkowicie rozwaliło
motylek24
Polonia wręcz szkodzi Trzaskowskiemu. W USA przegrał i to procentowo większą różnicą niż w PL.Bejbe weź Ty się nie srtesuj... oby wyniki z zagranicy coś zmieniły
bazylia128
reklama
W całym Benelux wygrał spora przewaga w pierwszej turzePolonia wręcz szkodzi Trzaskowskiemu. W USA przegrał i to procentowo większą różnicą niż w PL.
Podziel się: