reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Nooo!!! Kurczę czy miała któraś z Was sytuację zapalenia zęba tuż przed stymulacja, gdzie musiała brać antybiotyk na zapalenie zęba, czy mogą przez to odwołać stymulacje ? Może to mieć negatywny wpływ??
Ewentualnie, mogą ci również otworzyć zęba i tam włożyć miejscowy antybiotyk, ja tak miałam na chwilę przed punkcją.

reklama
Jeszcze nie mam ale chodzę z bólu po ścianach dziś :( Żadne tabsy nawet najsilniejsze nie pomagaja.. Miałam leczony ząb 2 miesiące temu i miałam uniknąć leczenia kanałowego a od wczoraj się zaczęło i ból jest już nie do wytrzymania .. Tylko zimna woda miejscowo pomaga..Jutro jadę pogotowie i tu na bank dadzą mi najpierw antybiotyk.. W Polsce będę za tydzień dopiero.

Oby Ci pomogli i oby ból minął ...

Jeszcze nie mam ale chodzę z bólu po ścianach dziś :( Żadne tabsy nawet najsilniejsze nie pomagaja.. Miałam leczony ząb 2 miesiące temu i miałam uniknąć leczenia kanałowego a od wczoraj się zaczęło i ból jest już nie do wytrzymania .. Tylko zimna woda miejscowo pomaga..Jutro jadę pogotowie i tu na bank dadzą mi najpierw antybiotyk.. W Polsce będę za tydzień dopiero.
Ja bym sie nawet nie zastanawiala,bakterie zrobia ci wiecej balaganu niz antybiotyk A oprocz tego chcesz kolejne tyg po scianach z bolu chodzic,?
Lecz ząb do poki w xiazy nie jestes.

Ja bym sie nawet nie zastanawiala,bakterie zrobia ci wiecej balaganu niz antybiotyk A oprocz tego chcesz kolejne tyg po scianach z bolu chodzic,?
Lecz ząb do poki w xiazy nie jestes.
Tak - mi tez powiedzielei bo ich informowałam ze będę podchodzić do transferu ze takie bakterie maja jednak wpływ na implantacje i ciaze itd...

Ja ostatnio brałam antybiotyk amoksiklav tylko 3 dni i mi pomogło . Byś zdarzyła przed stymylacja

Dziewczyny ... chyba się wypisze z forum francuskiego invitro, bo po prostu niekiedy nie mogę nerwowo, a nie chce wchodzić w głupie dyskusje. Właśnie został poruszony temat przez jedna: kto po transferze dalej palił fajki i zaszedł w ciąże? What?!
Druga odpisuje- ja, ale według mojej ginekolog ciąża nie rozwija się prawidłowo, ale nie mogę przestać palić. Trzecia- ja przez dwa transfery paliłam, teraz po trzecim przestalam, bo nie chce się później znowu obwiniać. Ogólnie to jedna laska chce poparcia, ze palenie nie szkodzi.
No rece mi opadają, w Pl wydajecie ciężkie pieniądze, a tutaj takie pindy są oburzone jak musza 20e za jakieś badanie zapłacić, bo im się należy przecież i pala fajki, zaczęłam pisać posta i usunęłam, bo wiem ze napisze za dużo...

Dziewczyny ... chyba się wypisze z forum francuskiego invitro, bo po prostu niekiedy nie mogę nerwowo, a nie chce wchodzić w głupie dyskusje. Właśnie został poruszony temat przez jedna: kto po transferze dalej palił fajki i zaszedł w ciąże? What?!
Druga odpisuje- ja, ale według mojej ginekolog ciąża nie rozwija się prawidłowo, ale nie mogę przestać palić. Trzecia- ja przez dwa transfery paliłam, teraz po trzecim przestalam, bo nie chce się później znowu obwiniać. Ogólnie to jedna laska chce poparcia, ze palenie nie szkodzi.
No rece mi opadają, w Pl wydajecie ciężkie pieniądze, a tutaj takie pindy są oburzone jak musza 20e za jakieś badanie zapłacić, bo im się należy przecież i pala fajki, zaczęłam pisać posta i usunęłam, bo wiem ze napisze za dużo...
Polki czy Francuzki??

Ehh, szkoda gadać.... Żałosne są takie laski, serio...

reklama
Do góry